Fotball

Flo: - Glad jeg fikk en ny landslagssjanse

Per Egil Flo fikk det tøft mot Italia og England. Derfor var han nervøs før dette landslagsuttaket. Uten grunn.

Tatt ut: Moldes venstreback Per Egil Flo er fortsatt en av landslagssjef Per-Mathias Høgmos utvalgte.
  • Trond Hustad
    Rbnett

Flo var ikke tilfreds med sin egen innsats da han debuterte mot England på Wembley og deretter møtte Italia på Ullevaal. Han var positivt overrasket da han ble tatt ut i troppen til kampene mot Malta (10. oktober) og Bulgaria (13. oktober) i EM-kvalifiseringen.

– Vi møtte gode lag sist, men jeg var likevel misfornøyd med innsatsen. Derfor var jeg litt usikker på om jeg hadde gjort meg fortjent til fornyet tillit. Det er positivt at jeg får en sjanse til, så dette var kjekt. Jeg får imponere på treningene slik at jeg får spille i hvert fall en av kampene, sier Per Egil Flo til Romsdals Budstikke.

Fire Molde-spillere

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo presenterte tirsdag troppen som skal møte Landslagssjefen tok som ventet ut Ørjan Nyland, Per Egil Flo, Vegard Forren og Martin Linnes.

Landslagssjefen slår også fast at Fredrik Gulbrandsen kan bli tatt ut når ytterligere to-tre spillere skal inn i troppen søndag kveld.

– Vi skal ha med en spiss til. Gulbrandsen er en av spillerne vi følger tett, sa Høgmo på pressekonferansen.

Harmeet Singh har vært blant eliteseriens beste midtbanespillere denne sesongen, men fikk ikke plass blant Høgmos utvalgte denne gangen heller.

– Harmeet har vært veldig tett på i diskusjonen. Han er definitivt en aktuell spiller, men vi valgte å kjøre ham på U23 denne gangen, sa Høgmo.

Flere på U23 og U21

Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen er også med i U23-troppen som møter Ukraina hjemme 14. oktober.

Mohamed Elyounoussi og Eirik Hestad representerer Molde på U21-laget som skal spille kamper mot Irland (9. oktober) og Ungarn (13. oktober) i Drammen.

Les også

  1. Blogg: Gi gutten sjansen fra start

  2. Høgmo: - Plass til både Ødegaard og Dæhli

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball