Fotball

Selnæs står over kvartfinalen

Midtbanespilleren er ikke med i troppen mot Mjøndalen.

Kåre Ingebrigtsen og Ole Selnæs
  • Sjur Magnus Bergstrøm

Ole Selnæs har vært en av Rosenborgs beste spillere denne sesongen, men har slitt med smerter i hofteleddsbøyeren og ryggen den siste måneden. Mot Lillestrøm måtte han byttes ut etter 20 minutter og han er ikke klar til torsdagens kvartfinale i cupen.

Det bekrefter Rosenborg på sine hjemmesider.

— Vi får se om kampen kommer for tidlig for ham og det er aktuelt å la han hvile, sa trener Kåre Ingebrigtsen til adressa.no etter onsdagens trening.

Vilhjalmsson kan bli erstatteren

Rosenborg-treneren var klar på at hvis Selnæs ikke følte seg bra nok til å spille, så skulle han heller ikke det.

— Vi spiller igjen allerede på søndag mot Vålerenga. Vi har mange kamper fremover og hvis noen ikke føler seg 100 prosent klare, så bruker vi noen andre som gjør det. Såpass gode er vi, sier Bruttern.

Mot Lillestrøm var det spissen Matthias Vilhjalmsson som tok over ankerrollen da Selnæs ble byttet ut. Nå kan han få en plass i startelleveren mot Mjøndalen.

— Ja, du så mot Lillestrøm at han er aktuell for det. Han spilte seg ikke ut av posisjonen på den timen han fikk der, sier Ingebrigtsen.

To andre også ute

Magnus Stamnestrø og Emil Nielsen er heller ikke med i troppen. Nielsen var ikke til stede på siste trening, mens Stamnestrø trente alternativt sammen med fysioterapeut Christian Thorbjørnsen.

Treningen ga få svar på hvilke elleve som starter mot Mjøndalen, men utenom Selnæs virket det som at spillerne med mest spilletid denne sesongen var friske og klare for kamp.

Kampstart er 19.35 torsdag kveld og du kan følge kampen direkte på adressa.no.

Les også

  1. Hun tror RBK kan få høyere bud i neste overgangsvindu

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Rosenborg BK
  3. Mjøndalen IF