Suárez' utrolige statistikk: Scorer like mye som hele Arsenal til sammen

Tirsdag kveld kommer Messi, Suárez og Neymar på besøk til Arsenal. Det er bare å ønske lykke til.

Luis Suarez kan ikke annet en le av målformen han er i for tiden. Sammen med Neymar skal han prøve å slå Arsenal tirsdag. Her er de to på trening i London mandag kveld.

— Oppsummer Barcelona i tre ord.

— Messi, Suárez, Neymar.

Det svarer tidligere Arsenal-profil Martin Keown når Daily Mail spør.

For MSN, som de kalles, har vært ustoppelige denne sesongen. Barcelona er ustoppelige. Katalanerne har ikke tapt på 32 kamper i alle turneringer. Sist tap kom mot Celta Vigo i hjemlig serie i slutten av september.

I 2016 har Barcelona avgitt poeng i to av 15 kamper.

66 mål på 80 kamper

Messi, Suarez og Neymar herjer for Barcelona.

Dermed er det en knalltøff oppgave som venter Arsenal når Luis Enriques gutter kommer på besøk til Emirates, for det første oppgjøret i Champions Leagues åttendedelsfinale tirsdag.Trioen på topp vil naturligvis få mye oppmerksomhet. Men der Lionel Messi tidligere har vært gjenstand for den største beundringen, heller mange eksperter nå mot Luis Suarez når de skal forklare Barcelonas suksess.

Siden overgangen fra Liverpool i 2014 har Suárez 66 mål på 80 kamper. Før møtet med Arsenal har han like mange scoringer denne sesongen i alle turneringer, som hele Arsenal har klart i Premier League (41).

— Suárez er den beste spissen i verden for øyeblikket. Han koser seg med fotballen, og kjemien mellom han, Messi og Neymar er noe vi ikke har sett før, sier Jamie Carragher, Liverpool-legende og fotballekspert, ifølge Daily Mail.

— Han har hevet seg til et annet nivå fra det han viste i Liverpool, og vil nok vise publikum i England hva de går glipp av, sier Carragher.

- To måter å slå Barca på

Suárez er den spilleren med flest ligamål i Europa så langt i år med sine 25. Det er ett foran Napolis Gonzalo Higuaín og to foran Zlatan Ibrahimovic.

Arsenals manager Arsène Wenger.

— Alle spillerne deres er vanskelige å stoppe. Vi må finne en måte å gjøre det på som kollektiv. Vi må klare å holde Suárez i sjakk tirsdag, uttalte Arsenal-manager Arsène Wenger mandag ifølge NTB.En manager som har slått Barcelona én gang i sin managerkarriere i Arsenal og Monaco. Noe enklere blir det ikke tirsdag kveld.

— Det er to måter å slå Barcelona på. Det første er å etablere et høyt press i enkelte faser av spillet, mens den andre blir å ligge dypt og fjerne rom. Så kan man bare be om at de tre på topp ikke er effektive, skriver den anerkjente fotballeksperten Guillem Balague i en spalte hos Sky Sports.

Men det er nok mye å be om. Til sammen har de tre på topp 91 mål denne sesongen, ifølge Daily Mirror. Suárez står med 41, Messi med 27 og Neymar med 23. ## - Jeg sier bare «abrakadabra»

Barcelona-trener Luis Enrique på trening i London.

På de 32 kampene de har gått uten tap, har trioen scoret 75 mål. 20 flere enn Arsenal på sine siste 32.På spørsmål fra pressen om hva han gjør for å få de tre til å levere, svarte manager Luis Enrique:

— Jeg gjør ingenting. Jeg sier bare «abdrakadabra», så oppstår magien. Jeg sier det før hver kamp, og da flyter de over av energi, sa Enrique.

Statistikken som kan tale for Arsenal-seier, er at Lionel Messi sliter med å score på Petr Cech og har faktisk ikke klart det på de siste seks oppgjørene mot den tsjekkiske keeperen. Barcelona har heller ikke vunnet en bortekamp i Champions League i London, siden de vant 2-1 mot Chelsea i 2006. ## — Ville elsket å slå dem

Men det er ingen tvil om at det blir et tøft oppgjør for det engelske hjemmelaget.

- Vi må være på vårt beste for å slå Barcelona. Vi ville elsket å slå dem, for de ser ustoppelige ut, sier Arsenal-spiss Olivier Giroud før kampen.

En annen storkamp spilles også samtidig tirsdag kveld. Bayern München tar turen til Torino for å møte Juventus. Juventus har vunnet 15 av sine siste 16 kamper i Serie A etter uavgjort mot Bologna sist fredag, mens Bayern har ett tap på sine siste ti kamper i Bundesliga.

Juventus-Bayern: - Mer en semifinale

Paulo Dybala og Paul Pogba blir viktige brikker for Juventus i møte med Bayern tirsdag kveld.

Det blir møte mellom to av klodens heteste spisser. Bayerns Robert Lewandowski og Juventus' stjerneskudd Paulo Dybala.— Juventus har mange strålende spillere. Vi må unngå dødballer mot et av de beste lagene i Europa. Alle Juventus-spillerne er stolte av å ha på seg drakten, så det kommer til å bli vanskelig, har Bayern-trener Pep Guardiola uttalt før kampen.

Etter å ha feilet i to semifinaler på rad, er dette siste mulighet for Guardiola til å lykkes med å vinne Champions League med Bayern før han blir manager i Manchester City til sommeren.

Guardiola mangler Holger Badstuber, Javi Martinez og Jerome Boateng av viktige spillere. Hos Juventus er tidligere Bayern-spiss Mario Mandzukic usikker, mens Giorgio Chiellini, Alex Sandro og Kwadwo Asamoah mister tirsdagens storoppgjør.

— Denne kampen er mer en semifinale enn en åttendedelsfinale. Jeg tror det blir mange mål og kan vanskelig se for meg at det blir 0-0, uttaler Juventus-trener Massimiliano Allegri før kampen.

— Bayern har ingen svakheter. De er et av de sterkeste lagene i Europa. Det er som en semifinale, sier Gianlugi Buffon før kampen.

Arsenal-Barcelona og Juventus-Bayern har begge kampstart 20.45 norsk tid, og sendes på henholdsvis Viasat Fotball og Viasat 4. Du kan også følge kampene direkte her