Russel Slade er bekreftet som Solskjærs erstatter i Cardiff

— Det skal bli veldig greit for oss å få på plass en ny trener, sier Mats Møller Dæhli.

NY SJEF: Dette er Russell Slade, som kommer til Cardiff fra Leyton Orient. Her fra en cupkamp mot Aston Villa i august.

Mandag kveld offentliggjorde Cardiff City hvem som overtar som manager i klubben etter Ole Gunnar Solskjær.

Det blir Russell Slade, som har erfaring fra flere klubber i det engelske ligasystemet. De siste årene har han vært i London-klubben Leyton Orient, som er i League 1, divisjonen under Cardiff.

Mats Møller Dæhli er fornøyd med at han nå får en permanent erstatter for Solskjær.

— Det skal bli veldig greit for oss å få på plass en ny trener. Han har vært her litt, men ikke 100 prosent. Det er vel på grunn av noe kontraktgreier,det har jeg ikke helt oversikt over. Men det blir bra for oss å få dette på plass. Vi har hatt noen midlertidige her i noen uker, så det skal bli greit å få det avklart, sier Mats Møller Dæhli til Aftenposten.

- Ikke optimalt i det siste

19-åringen var fast på laget under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, men har under de to midlertidige trenerne Danny Gabbidon og Scott Young vært litt mer inn og ut.

- Hvordan opplevde dere spillerne situasjonen med Solskjær da han trakk seg?

— Det har ikke vært optimalt den siste tiden, det sier seg selv. Nå får vi se hvordan det blir fremover. Det var så klart synd at det ikke fungerte med Ole Gunnar. Men sånn er det av og til i fotballen. Man må bare være proff og gå videre, sier Møller Dæhli.

Cardiff-eier Tan Sri Vincent Tan sier til klubbens hjemmeside at han tror han nå har funnet riktig person.

— Jeg har personlig tilbud Russell denne muligheten etter å ha tenkt nøye gjennom behovene til klubben og jeg er trygg på at han er riktig person for jobben, sier Tan.

Ber fansen være tålmodig

Eieren, som selv er kjent for å være av den utålmodige typen, ber fansen om å gi Slade en fair sjanse.

— Jeg ber om at våre supportere gir ham sjansen til å bevise hva han på lang sikt er verdt for klubben vår, at de gir ham og spillerne sin fulle støtte når vi nå prøver å jobbe oss til Premier League under hans ledelse, sier Tan videre.