Fotball

Huseklepp skal spille vinterkamp mot Brann

Brann-ikonet skal score på gamle lagkamerater i mars.

Spiss: Erik Huseklepp skal operere som spiss i Haugesund, og får sjansen til å score på gamleklubben allerede i mars.
 • Anders Pamer
  Anders Pamer

Brann og Haugesund har som felles intensjon å møte hverandre til dyst under treningsleiren i spanske La Manga. Mellom 8. og 18. mars skal altså Erik Huseklepp spille mot sitt elskede Brann for Haugesund.

LES OGSÅ:

Les også

Nest-Sotra tatt for skattefusk

Huseklepp er tiltenkt en spissplass i Haugesund, han skal altså etter alt å dømme duellere mot herrene Jonas Grønner og Bismar Acosta i La Manga.

– Det blir spesielt, men det er jo bare en forsmak på det som kommer senere. Det å komme til Brann Stadion med motstanderlager - dét blir rart, sier Huseklepp.

Les også

Huseklepp skriver toårskontrakt med Haugesund

Det er ikke det eneste treningsoppgjøret i vinter som ser spennende ut for Branns del. Den andre motstanderen i La Manga ser ut til å bli Viking. Men før den tid har Brann allerede dokumentert vinterformen sin i flere kamper. Foreløpig ser Branns oppkjøring slik ut:

20. januar møter de Nest-Sotra i Vestlandshallen. Tidspunktet er krøkkete for fansen, foreløpig er kampen stipulert til 12.30.

Under Branns to uker lange treningsleir på Gran Canaria i februar, arbeides det med to treningskamper. Den første skal spilles 8. februar mot Lars Palmas sitt reservelag - fem dager senere skal Brann spille mot Sogndal.

25. februar drar Brann til det som er blant Nordens aller sterkeste lag, nemlig Malmö. Kampen i Skånes største by finner sted klokken 15.00 eller 16.00.

Les også

Haugesund ønsker Huseklepp

4. mars skal Mons Ivar Mjeldes Åsane være motstandere for Brann i Vestlandshallen, mens Erik Huseklepps FK Haugesund og Viking altså står for tur i Spania.

Mars avrundes med to interessante oppgjør. Først kommer Sogndal til Bergen for vinterens andre treningskamp mot Brann den 25. mars på Varden amfi. Til slutt, selve rosinen i pølsen på kronen på verket oppå prikken over i’en:

Brann-Rosenborg i supercupfinale onsdag 29. mars på Brann Stadion!

Les også

 1. Her er beviset på at Huseklepp har signert for ny klubb

 2. Erik Huseklepp forteller om minnene i Brann

 3. Huseklepp: - Tusen takk!

 4. «Da Huseklepp kom på banen, husket jeg hvorfor jeg elsker fotball og Brann»

Les mer om

 1. Jonas Grønner
 2. FK Haugesund
 3. Brann Stadion
 4. Piotr Leciejewski
 5. Bismar Acosta
 6. Gran Canaria
 7. Erik Huseklepp