Fotball

West Ham-sjefens sjokkbeskjed: - Payet vil ikke spille for oss lenger

Dimitri Payet skal ha uttrykt et ønske om å forlate West Ham.

Dimitri Payet ønsker seg bort fra West Ham. Foto: Lee Smith / X01095

  • Steffen Stenersen

Dimitri Payet har vært en åpenbaring i Premier League siden han kom til West Ham før forrige sesong.

Men nå kan den franske midtbanespilleren være tapt for London-klubben. På en pressekonferanse torsdag sa West Ham-manager Slaven Bilic at Payet ikke er særlig lysten på å spille flere kamper The Hammers.

Les også

Sagosens hemmelighold fikk sjefen til å frese: - Ville ikke gjort det samme igjen

– Kommer ikke til å selge

– Vi har sagt at vi ikke ønsker å selge våre beste spillere, men Dimitri Payet vil ikke spille for oss lenger. Men vi kommer ikke til å selge ham, sa Bilic.

West Ham har hatt en tung sesong så langt, og ligger på 13. plass. Til helga venter hjemmemøtet med Crystal Palace. Om Payet spiller er dog heller usikkert.

Ifølge Daily Mirror skal Marseille stå klare for å hente Payet, og skal være villig til å betale 30 millioner pund for verdensmesteren.

– Jeg har snakket med styreformannen, og det handler ikke om penger. Vi har gitt ham en lang kontrakt fordi vi ønsker at han skal bli. Vi kommer ikke til å selge ham, uansett.

Les også

Oslo vil ha sjakk-VM i 2018

– Jeg er sint og føler meg sviktet

– Jeg forventer at han kommer tilbake dedikert og innstilt på å gjøre jobben for laget, som laget har gjort for ham, sa Bilic.

Den eksentriske West Ham-manageren legger ikke skjul på at han er skuffet over den franske stjernespillerens holdninger.

– Laget og støtteapparat har gitt ham alt. Vi har alltid vært der for ham. Jeg er sint og føler meg sviktet. Jeg tror ikke han går dette vinduet, men det blir vanskelig å holde ham fornøyd, sier Bilic.

Samtidig som Payet ønsker seg bort, har en annen Premier League-klubb forlenget med flere spillere. Laurent Koscielny, Francis Coquelin og Olivier Giroud har alle forlenget sine kontrakter med Arsenal.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38275683325186
2Manchester United382111673442974
3Liverpool38209968422669
4Chelsea381910958362267
5Leicester City382061268501866
  • Champions League
  • Europaliga
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Premier League
  2. West Ham United FC