Haglund: - Herlig med sikker eliteserieplass

<p>Bare matematiske sjanser for Lillestrøm-nedrykk.</p>

Lillestrøm 20121104.LSKs trener Magnus Haglund etter eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Stabæk på Åråsen stadion i Lillestrøm søndag kveld. Kampen endte 6-0. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

LILLESTRØM-STABÆK 6-0

ÅRÅSEN : Den matematiske sjansen innebærer at Lillestrøm må tape sine to siste kamper, samtidig som Sandnes Ulf vinner sine tre og utjevner en 13 måls negativ målforskjell lagene mellom. Den sjansen er så liten at Lillestrøm-trener Magnus Haglund velger å si at klubben er på sikker plass.

— Det var herlig for guttene å score seks mål, komme på sikker plass og kapre noen plasser på tabellen. Nå håper vi å få en så bra plassering som mulig, sier svensken. Lillestrøm kan teoretisk sett ta igjen Aalesund, Haugesund og Vålerenga på tabellen.

Seriemester

Et lag som kun kan se bakover på tabellen er Lillestrøms kvinnelag. De ble i ettermiddag seriemestere for første gang i klubbens historie. Begivenheten fikk trampeklapp i pausen, og seriemesterne skal hylles på Åråsen under neste seriekamp.

Dette var veldig bra for Lillestrøm og Romerike. Veldig moro. All ære til dem for det de har prestert , sier eneste infødte LSK-spiller, Fredrik Guldbrandsen, som kan fortelle at LSK-gutta følger godt med på hvordan det til en hver tid går med damene.

Skadeavbrekk

Guldbrandsen satte sitt tydelige preg på dagens kamp etter endelig å være tilbake fra langt skadeavbrekk. I de 20 minuttene han fikk spille sørget han for to målgivende pasninger og en scoring.

— Det var helt fantastisk. Jeg har ventet utrolig lenge på dette og det betyr mye for meg. Jeg har aldri vært skadet så lenge før, og det har vært tøft. Men nå er jeg tilbake for fullt, avslutter han.

To mot gamleklubben

Palmi Ravn Palmason jublet i det stille for å vise gamleklubben respekt etter å ha satt inn to mål som innbytter.

Det betydde mye for oss med seier i dag fordi vi sikret plassen, men det er klart det var spesielt å score mot Stabæk , sier islendingen som mener gamleklubben har vært bedre enn tabellen tilsier.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering