Kane ble konfrontert med kritikken: - Jeg kan ikke score uten sjanser

England-spissen svarte journalistene.

Harry Kane har så langt skuffet i EM.

Harry Kane avviser at han er sliten. Premier League-toppscoreren slår tilbake etter EM-kritikken.

Hele 25 mål scoret Kane for Tottenham denne sesongen, men i EM har det gått trått for 22-åringen.

Lars Tjærnås kommenterer:

Les også

Mangelen på genier er et problem for England

— Trolig ikke en åpenbar sjanse, hvor jeg ville sagt «jeg er skuffet over å misbruke den, jeg burde ha scoret på den», svarer Kane på spørsmålet om han har hatt en kvalifisert sjanse i årets sluttspill.

- Men som spiss må du være klar når sjansen kommer. Og jeg er definitivt klar , fortsetter spissen.

Han startet mesterskapet i angrepet for England, men ble byttet ut i pausen mot Wales og fikk bare 14 minutter som reserve mot Slovakia. Engelske medier antyder at Kane er sliten etter en sesong der Tottenham lenge kjempet om ligagullet.

Les også

Landslaget er gått fra å splitte nordirene til å forene dem

— Jeg er ikke sliten. Jeg har vært med på dette før. I fjor var jeg med i U21-EM. Folk sa akkurat det samme, men jeg føler meg 100 prosent frisk og beredt, beroliger Kane.

Han står med fem mål på 15 A-landskamper for England. Det er uklart om Kane får tilbake plassen når Island venter i åttedelsfinale i Nice mandag. Det ble også mye kritikk da landslagssjef Roy Hodgson ga Englands corneransvar til spissen.

Les også

Britiske supportere:- Hjem til et tristere land

— Den saken er blitt blåst ut av alle proporsjoner. Manageren ønsket at jeg skulle gjøre det, og jeg gjorde det. Treneren ønsket ikke at jeg skulle gjøre det mot Wales, og da gjorde jeg det heller ikke, sier Kane om det mislykkede dødballforsøket.