TIL-keeperen hyllet som matchvinner: - Jeg kunne ikke vært mer glad

Filip Loncaric var en av hovedårsakene for at TIL vant, ifølge TIL-trener Bård Flovik.

  • Robin Andersen

Se høydepunkter fra kampen i vinduet ovenfor

Tromsø – Viking 2-1

Den kroatiske målvakten spilte svært lite i starten av sesongen, og måtte se seg somet klart andrevalg bak Gudmund Taksdal Kongshavn. Han har i det siste spilt på segstørre og større selvtillit, og mot Viking sto han fram med flere sterke involveringerog redninger.

– Endelig reddet jeg litt, og det var på tide å gjøre det også. Jeg kunne ikke værtmer glad enn det jeg er nå, sier en storfornøyd Loncaric.

Filip Loncaric får skryt etter seieren over Viking.

TIL-trener Bård Flovik var ikke snau med skrytet til TILs sisteskanse.– Den dobbeltredningen og en del andre involveringer viser bare hvilket fokus hanhar underveis i kampen. Jeg er veldig glad for at vi har han her, og viser en rutineog en ro som er en sterk årsak til at vi vinner, skryter TIL-trener Bård Flovik.

– Nå skal vi ta Rosenborg

Selvtilliten til Loncaric har nådd et helt nytt nivå etter solide prestasjoner desiste kampene. Neste kamp er borte mot serielederen i eliteserien.

– Nå skal vi ta Rosenborg, gliser kroaten, som gledet seg stort over at TIL endeligvant på Alfheim.

– Supporterne hadde forventet dette av oss i lang tid nå, så det var utrolig godt åinnfri på hjemmebane, sier TIL-keeper Filip Loncaric.

Seieren var utrolig viktig for TIL, men seieren holdt på å glippe etter en senredusering av Viking, uten at de skapte noen voldsomt store sjanser.

– Man tenker jo at det kan mislykkes, men vi hadde fokus på oppgavene selv om mangeav spillerne var sliten. Vi er veldig fornøyd med måten vi håndterte det på til slutt, sier Flovik.

Pangstart

Seieren førte TIL opp på 24 poeng, og har begynt oppstigningen fra nedrykkssumpen. TILhar hatt startvansker denne sesongen og sluppet inn mye mål de første minuttene, menmot Viking scoret de først etter scoring av Gjermund Åsen.

– Jeg syntes vi har spilt mange gode kamper på Alfheim, men det harvært mye stang ut. I dag kom vi endelig foran og vant fortjent, sier Flovik.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk