Fotball

Se videoen: Tar den norske England-proffen tidenes dårligste straffe her?

Bersant Celina dummet seg ut da han fikk sjansen fra elleve meter onsdag kveld.

 • Marius Dahl

WEST BROMWICH ALBION - SWANSEA CITY 3–0

Fem minutter før pause, på stillingen 1–0 til West Bromwich over Bersant Celina og hans Swansea, fikk 22-åringen fra Drammen en gylden mulighet til å utlikne fra straffemerket i Championship-oppgjøret (nivå to).

I stedet leverte han en straffe som allerede minutter senere har gått viralt og av mange beskrevet som «tidenes verste straffespark». Celina skled tilsynelatende og sleivet ballen to meter - og ikke i retning mål.

Bersant Celina mislykkes totalt fra straffemerket for sin klubb Swansea i bortekampen mot West Bromwich. Foto: JASON CAIRNDUFF / X03805

Det har tidligere stormet rundt den tidligere Manchester City-spilleren, som vraket spill for det norske landslaget til fordel for Kosovo.

 • Husker du vårt møte med Bersant Celina? Norsk fotballproff: – Det jeg har gjort, er like stort som det Martin Ødegaard har gjort

Celina har scoret sju mål for waliserne i årets sesong, etter å ha kommet fra divisjonsrival Ipswich. Men forsøket på nummer åtte blir neppe glemt med det første for Swanseas nummer 10.

Swansea trenes av Östersunds sensasjonstrener Graham Potter, som tok skiskytterbyens fotballgutter til Europaligaens utslagsrunder i fjor.

Kampen ble en tung opplevelse for Potters menn, som til slutt tapte 3–0, og blir liggende under midten på tabellen i Championship.

West Bromwich er på 4.-plass og er inne på kvalifiseringsplass med ni poengs margin. Det er også ni poeng opp til direkte opprykksplass.

Stefan Johansen satt på benken for West Bromwich hele kampen.

Norwich på topp

Norwich er ny serieleder etter 3-2-seieren over Markus Henriksen og hans Hull. Tomålsscorer Emiliano Buendia avgjorde for hjemmelaget etter et tidlig ledermål signert Marco Stiepermann.

Norwich er to poeng foran Leeds og fire foran Sheffield United.

Henriksen noterte assist da Marc Pugh reduserte til 1-2 rett før pause. Chris Martin scoret et nytt reduseringsmål rett før slutt. Hull er nummer 13, fem poeng fra kvalifiseringsplass.

(100% Sport/NTB)

Les mer om

 1. Bersant Celina
 2. Swansea City AFC
 3. Kosovo
 4. Championship
 5. West Bromwich Albion FC
 6. Stefan Johansen

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Tettey inn fra benken da Norwich sikret opprykk til Premier League

 2. FOTBALL

  Både Norwich og Leeds snublet i opprykksjakten

 3. FOTBALL

  Stefan Johansen scoret sitt første mål for WBA. Etter kampen fikk manageren sparken

 4. FOTBALL

  Stortap for Henriksen og Hull

 5. FOTBALL

  Premier League-lag gikk på smell - ute av FA-cupen

 6. FOTBALL

  Dramatisk opprykkskamp: West Bromwich Albion er tilbake i Premier League