Fotball

Giggs mener Solskjær bør få jobben fast: – Resultatene har vært fenomenale

Stadig flere skryter av den norske vikar-manageren.

Stadig flere mener Ole Gunnar Solskjær bør få managerjobben i Manchester United når vikariatet går ut etter sesongen.
  • geir.andreassen@ntb.no

Manchester United-legenden Ryan Giggs mener Ole Gunnar Solskjær har gjort mer enn nok til å bli storklubbens permanente manager.

– Jeg kan ikke se noen andre enn Ole for øyeblikket. Resultatene de har oppnådd i serien under ham, har vært fenomenale, sier Giggs.

Giggs er for tiden på en turné med mesterligatrofeet i Johannesburg i Sør-Afrika. Det er i mai 20 år siden Manchester United sikret seg mesterligatittelen med Solskjærs matchvinnende overtidsmål på Camp Nou i Barcelona.

Les også

  1. Nå står Solskjær foran «den umulige oppgaven». Dette gir ham håp

  2. Kjetil Rekdal: – Sjokkerende hvis Solskjær ikke får United-jobben

Den tidligere Manchester United-stjernen Ryan Giggs vil gjerne ha Ole Gunnar Solskjær som fast manager for klubben.

– Det er en tøff liga, og det han har utført med laget er imponerende. Kampen mot Liverpool var kanskje ikke den beste forestillingen, men de fikk med seg et godt resultat, sier Giggs.

Manchester United har vunnet samtlige åtte bortekamper under Solskjær. Onsdag står rødtrøyene foran en mektig utfordring når de skal prøve å rette opp 0-2-tapet mot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale.

– Med alle skadene vi har og situasjonen vi er i, vil det blir det tøft i Paris, spår Giggs.

– Det mest imponerende er hvordan vi har spilt på bortebane. Spillerne er godt forberedt på det. Det blir en tøff oppgave, men ikke umulig, mener Giggs.

Giggs var sammen med brødrene Phil og Gary Neville, David Beckham og Paul Scholes en del av Uniteds «Class of 92». Nå er han landslagssjef for Wales.

Giggs beskriver årets mesterliga som kanskje den mest åpne på mange år.

– Det er fortsatt fire engelske klubber med, og du har som vanlig Barcelona og Real Madrid med. Juventus, som av mange ble tippet videre, har derimot fått en vanskelig oppgave mot Atlético Madrid, sier 45-åringen.

(©NTB)

Les mer om

  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Manchester United