Fotball

Målløst for Arsenal uten Robin van Persie

<p>Og nå har Arsenal mistet enda en stjernespiller.</p>

Arsenal's Lukas podolski, right, and Sunderland's Lee Cattermole challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Sunderland at Emirates Stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2012. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones
Arsenal's Alex Song, left, fouls Chelsea's Fernando Torres during their English Premier League soccer match at the Emirates stadium, London, Saturday, April 21 , 2012. (AP Photo/Sang Tan)

ARSENAL — SUNDERLAND 0-0:

Alexandre Song forsvinner fra Arsenal. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Alexandre Song var ikke med da Arsenal sesongdebuterte hjemme mot Sunderland. Det er fordi han skal være på vei til den spanske storbyen for å forhandle frem de personlige betingelsene før en overgang kan gjennomføres.

15 millioner euro

Ifølge Marca skal overgangssummen ligge på i overkant av 15 millioner euro.

— Jeg vet ingenting om Song i øyeblikket, mitt fokus er på kampen i morgen, sa Arsene Wenger på en pressekonferanse i går.

Men da han ble spurt om det kunne komme nye signeringer og om Song kunne forsvinne, svarte han kort:

— Begge deler kan skje.

Uavgjort i Podolski-debuten

Et Arsenal-lag uten nevnte Alexandre Song hadde med to nye fjes i startelleveren.

Ståle Solbakkens tidligere elev, Lukas Podolski, skulle gjøre savnet etter Robin van Persie mindre. Men det var en annen nysignering som viste seg frem først. Santi Cazorla knallet til etter 19 minutter, men ballen snek seg utenfor stolpen.

Foruten enda et skudd fra Cazorla og et skudd fra Diaby, samt to halvsjanser til Sunderland, var det ikke mye å skrive hjem om fra førsteomgangen på Emirates.

Sjansesløsing

Og det var det ikke fra den andreomgangen heller. Arsenal sløste bort det de hadde av sjanser, og særlig burde nykjøpet Giroud, som kom inn fra benken, gitt Arsenal ledelsen da han kom alene med keeper.

Men det endte 0-0 - og Arsene Wengers menn fikk ikke oppreisningen de ønsket etter en uke som først og fremst har blitt brukt til å komme over skuffelsen over at Robin van Persie signerte for Manchester United.

Les også

  1. Hangeland ledet Fulham til topps

  2. Grufull Liverpool-åpning

Les mer om

  1. Engelsk fotball