Fotball

Ulvestad er ett poeng fra å bli svensk seriemester

Ålesunderen Fredrik Ulvestad er ett poeng fra å bli svensk seriemester i fotball med Djurgården. I mandagens nest siste serierunde var han veldig sentral da Djurgården banket Ørgryte 3-0.

Kun tre minutter var spilt da Fredrik Ulvestad ga Djurgården ledelsen 1-0 på Tele2 Arena i Stockholm mot Ørgryte. Dette var en «must win» kamp for stockholmerne, og de vant 3-0. En runde før slutt leder Djurgården tabellen i Allsvenskan med tre poeng ned til Malmø FF og Hammarby, men Djurgården har igjen Norrkøping borte. Det blir ingen «walk in the park».

– For en fantastisk opplevelse! Tele2 Arena kokte, vi satte ny klubbrekord i antall tilskuere, og jeg fikk gleden av å score vårt første mål i kampen. Nei, dette var bare helt topp. Men vi er ikke i mål ennå, vi må ta dette ene poenget i siste runde. Som spilles kommende lørdag, forteller Fredrik til Sunnmørsposten.

Vi snakket med ham tirsdag morgen, mens han forberedte seg til trening dagen etter storkampen på hjemmebane. Der Djurgården fikk straffespark allerede etter drøye to minutter. Opp steppet 27-åringen fra Ålesund, mens over 28.000 tilskuere holdt pusten.

Les hele saken med abonnement