Fotball

Jerv-profiler er usikre på fremtiden

Toppscorer Tonny Brochmann er en av sju nøkkelspillere med utgående kontrakt i Jerv. Dansken er i likhet med flere i Grimstad-klubben usikker på om han blir værende eller ikke.

Tonny Brochmann har vært strålende for Jerv denne sesongen. Dansken er usikker på om han er Jerv-spiller i 2017.

 • Håvard Karlsen

GRIMSTAD (fvn.no): — Jeg har hatt en dialog med agenten min og klubben om ting. Status nå er at jeg vil avvente litt, sier Brochmann til Fædrelandsvennen.

27-åringen, som kom til Jerv fra Sandnes Ulf før sesongen, har vært blant de beste spillerne for Grimstad-laget i år. Han har scoret sju mål og servert fire målgivende pasninger i det som kan bli en jubelsesong kronet med opprykk for laget fra Aust-Agder.

Arne Sandstøs gutter ligger ett poeng bak Sandefjord på direkte opprykksplass når det gjenstår fem serierunder.

— Jeg har lyst til å se hva som er mulig, og ønsker å spille på høyest mulig nivå. Jeg har lyst til å vente med å ta en avgjørelse rundt egen fremtid til etter sesongen, sier Brochmann, og understreker at han stortrives i Grimstad og Jerv.

Les også

Sto i Svaberget i fjor - mest spilletid for Jerv i år

Les også

Sandstø oppgitt over dommeren: - Det er krise. Det er så dårlig at jeg ikke har sett maken

Les også

Her feirer Jerv scoringen som kan bli avgjørende i opprykksjakten

Jerv-spillerne har hatt mye å juble for denne sesongen. Nicolai Olsen

Fokus på sesongavslutningen

— Det er ikke sånn at jeg vil vekk for enhver pris. Jeg har det veldig bra her, og det skal et godt tilbud fra en attraktiv klubb for å lokke meg vekk, sier Brochmann.

— Blir det lettere å bli om Jerv rykker opp?

— Det er klart, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Vi må fullføre sesongen, og ha fokus på de siste kampene. Etter det kan vi tenke på neste sesong, sier Brochmann.

— Har det vært interesse for deg fra andre?

— Jeg har ikke hørt noe, men det er agenten min som tar seg av det, sier Brochmann.

svp://103782?view=bt

Skadet hele sesongen

Nils Petter Andersen fikk et kontraktstilbud i januar, som han takket nei til. Partene har ikke snakket om noen forlengelse siden.

— Jeg er selvfølgelig interessert i å høre på klubben om de kommer med noe nytt tilbud, samtidig er jeg åpen for andre ting, sier midtstopperen til Fædrelandsvennen.

Nils Petter Andersen takket nei til Jerv i vinter. Siden har han vært skadet, og ikke fått noe nytt kontraktstilbud. NTB SCANPIX

Andersen ble operert for en kneskade i desember, men begynte å spille for tidlig i oppkjøringen, og slo opp skaden. Han har fortsatt til gode å få spilletid i 1. divisjon i år.

— Kunne du tenke deg å bli gjenforent med Steinar Pedersen i Start?

— Jeg vet ikke. Kontrakten min går ut om to og en halv måned, og jeg må begynne å tenke på fremtiden min. Start er en klubb som ligger rett borti gata fra der jeg bor, og vil alltid være interessant. Men det viktigste er å bli 100 prosent frisk, det gir det meg valgmuligheter, sier Andersen.

Les også

Stor oversikt: Disse fotballprofilene kan stå uten klubb etter sesongen

Jerv-trener Arne Sandstø (t.v.) og assistenttrener Andreas Jensen etter seieren mot Åsane. Nicolai Olsen

— Fristet til mer

Kaptein Glenn Andersen har signert ettårskontrakter med Jerv siden han forlot Start etter 2014-sesongen. 36-åringen åpner for en ny avtale - uansett divisjon kommende sesong.

— Så lenge jeg synes det er gøy å spille fotball så er det klart at jeg blir fristet til mer. Jeg har ingen skader og sliter ikke med noe som helst. I tillegg trener vi mer på anstendige tider når det gjelder familie og diverse. Det blir mer og mer profesjonelt i Jerv. Det er gøy å være i Jerv uansett når det går så bra som det gjør, sier Andersen til Agderposten ( krever innlogging ).

Glenn Andersen er også på utgående kontrakt. Veteranen åpner for å skrive nok en ny kontrakt med Jerv.

Trebarnsfaren, som jobber som prosjektleder i Agder El-installasjon i hjembyen, mener at jerv er i en luksussituasjon i år. Opprykk vil si eliteseriespill. Blir Jerv i 1. divisjon, blir det lokaloppgjør mot Arendal Fotball og Start neste sesong.

— Uansett divisjon neste år blir det artig for spillere og tilskuere, sier han.

Les mer om

 1. Fotball 1. div
 2. Glenn Brevik Andersen
 3. FK Jerv

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Tidligere Start-spiller forlenget med Jerv

 2. FOTBALL

  - Det blir knallgøy neste sesong, uansett

 3. FOTBALL

  Storscoreren mistrivdes i gamleklubben. Nå er han nøkkelspiller for høytflyvende Jerv

 4. FOTBALL

  Jerv vil forlenge med suksesstreneren

 5. FOTBALL

  Kvik Halden-spiller klar for Jerv

 6. FOTBALL

  Jerv-kapteinen blødde fra hodet da opprykkssjanse røk