Spiller tar farvel med Manchester United og hyller Solskjær: – Han er rett mann for jobben

Ander Herrera forlater Manchester United. På veien ut døra på Old Trafford ber han fansen ha tålmodighet med Ole Gunnar Solskjær.

Manager Ole Gunnar Solskjær er under press.

Den spanske midtbanespilleren bekreftet nylig at han ikke blir å se i Manchester United-drakt neste sesong. Ryktene har lenge villet ha det til at han spiller for Paris Saint-Germain fra høsten av.

Herreras kontrakt med United utløper i sommer. Han går dermed gratis en ny arbeidsgiver.

Spanjolen innser at klubben han nå forlater er i vanskeligheter. Herrera tror samtidig Ole Gunnar Solskjær er mannen som kan få skuta på rett kjøl.

Ander Herrera forlater Manchester United etter denne sesongen.

– Jeg tror virkelig på Ole. Han er den rette til jobben. Jeg tror virkelig på trenerstaben, men jeg tror det blir tøft i tiden som kommer. Klubben trenger selvtillit og støtte, sier Herrera på klubbens hjemmeside.

Han trekker en parallell til Liverpool.

– Liverpool kommer sannsynligvis til å vinne mesterligaen, men de har ikke vunnet ligaen i de fem årene jeg har vært i United. De har gjort det fantastisk, men fansen har også gitt dem tid. Det er det samme United trenger nå, sier Herrera.

Les også

Her er fem problemer Solskjær må løse før neste sesong

Manchester United endte på sjetteplass i Premier League. Mannskapet til Ole Gunnar Solskjær avsluttet sesongen svakt og røk 0-2 for allerede nedrykkingsklare Cardiff i siste serierunde.