Fotball

Fullstendig utsolgt på Ullevaal - men usikkert om Ronaldo kommer

Samtlige billetter til treningskampen mellom Vålerenga og Real Madrid er revet bort.

SKAL SPILLE: Martin Ødegaard (t.h) fikk sin debut for førstelaget til Real Madrid, mot Getafe i siste serierunde. Ødegaard kommer garantert når Real Madrid gjester Norge søndag, men det er usikkert om en skadeplaget Ronaldo kommer.
  • Fredrik Saltbones

Det melder Billettservice på sin hjemmeside. Kampen spilles søndag 9. august.

Ettersom det er Real Madrids siste treningskamp før La Liga-sesongen begynner den nest siste helgen i august, har hovedstadslaget lovet å stille med sitt beste mannskap.

Ronaldo sliter med ryggskade

Det er likevel usikkert om lagets største trekkplaster, Cristiano Ronaldo, kommer. Den portugisiske superstjernen sliter med en ryggskade, og 30-åringen er dermed ikke med til Tyskland, der Real Madrid skal spille to kamper — mot henholdsvis Tottenham og enten AC Milan eller Bayern München. Også stjernepissen Karim Benzema sliter.

Les også

Forbannet Ronaldo stormet ut av intervju: - Jeg driter i Qatar og FIFA

Martin Ødegaard kommer trolig tilbake til Ullevaal i august. Her inspiserer han gressmatten før Norges EM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan i juni.

– Vi vil ikke risikere noe med Benzema og Ronaldo. Cristiano sliter med plager i ryggen, så det er derfor han ikke kan spille, forklarte Real Madrid-manager Rafael Benitez på en pressekonferanse før avreisen til Tyskland. PS! Real Madrid møter Tottenham 18.15 i kveld. Kampen følger du her!

Ifølge VG har Vålerenga betalt hele 12 millioner kroner for å Real Madrid til Norge, men det står ikke noe i avtalen med den spanske storklubben om at Ronaldo, Martin Ødegaard eller andre skal få spilletid.

Les også

Vålerenga fyller Ullevaal - men gir ingen Ødegaard-garantier

Det er derfor lite trolig at Real Madrid tar noen unødige sjanser hvis kroppen til Gullballen-vinneren hangler. Foreløpig er det usikkert om Ronaldo blir med til Oslo. På den lyse siden, er det — med Ronaldo og Benzema borte – store sjanser for at Ullevaal-publikummet får se Martin Ødegaard på norsk gress i Real Madrid-drakt.

Tjener trolig et par millioner

I slutten av juni sa Vålerengas salgssjef Glenn Jensen at klubben ikke blir stinnrike av Real Madrid-showkampen. Trolig vil Vålerenga sitte igjen med et overskudd på et par millioner kroner nå som kampen er utsolgt.

– Vi har kostnader ved å få Real Madrid til å komme, kostnader på folk som skal hjelpe til rundt arrangementet og kostnader ved bruk av Ullevaal stadion. Det er ikke sånn at vi satser på å tjene masse penger på dette. Vi jobber for å dekke inn utgiftene, forklarte Glenn Jensen – før han la til:

– Blir det fullsatt, så tjener vi kanskje et par millioner kroner på det. Tidligere har vi anslått at vi må få 21-22.000 tilskuere for å gå i null, sa Jensen til Aftenposten.

PS! Norges nasjonalarena har en offisiell kapasitet på 27.200 tilskuere.

Real Madrid-troppen til Audi Cup i München:

Keepere: Keylor Navas, Casilla og Rubén Yáñez.

Forsvarspillere: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa og Danilo.

Midtbanespillere: Kroos, James, Bale, Casemiro, Modric, Tsjerysjev, Isco, Illarra, Asensio og Ødegaard.

Angrepsspillere: Jesé, Lucas Vázquez og Borja Mayoral.

Les også

  1. Falsk Twitter-konto startet rykteflom om fotballtalentet Aleksander (15)

  2. Ronaldos bryllupsgave til superagenten: En gresk øy

  3. Denne duoen får det norske fotballfolket til å gå bananas

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Martin Ødegaard
  3. Vålerenga Fotball