Målene kom til slutt for Klepp

Klepp-spillerne stanget mot veggen og sløste med sjansene. Men laget fikk til slutt hull på byllen.

Gry Tofte Ims jubler hemningsløst etter at hun har sendt Klepp i ledelsen vel midtveis i den andre omgangen.

Klepp – Amazon Grimstad 2-0:

Sjelden produserer Klepp så mange målsjanser i en kamp som tilfellet var i denne kampen. Men helt fram til Gry Tofte Ims scoret etter 70 minutter, gikk avslutningene enten utenfor, i stangen eller rett på keeper.

— Det var litt forløsende at jeg skulle få score det første målet i kampen, men du verden så lenge vi måtte vente før den scoringen kom, sier kaptein og målscorer Gry Tofte Ims.

Sjansesløseriet

Hun legger ikke skjul på at det på mange måter ble en slitekamp all den tid alle sjansene ble misbrukt. Samtidig er hun klar på at spillerne ikke ble stresset av den grunn.

— Jeg følte vi klarte å gjennomføre spillet vårt, selv om vi ikke hadde dagen foran motstanderens mål. Men jammen var det fortjent når det først løsnet for oss, understreker hun.

Hege Hansen scoret det andre målet for Klepp i dagens kamp, den scoringen kom på overtid i den andre omgangen.

Hege Hansen scoret Klepp sitt andre mål, den kom faktisk på overtid. Også hun var litt oppgitt over at så mange sjanser ble misbrukt.

— Godt å komme igang

— Vi visste vi måtte være tålmodige når Amazon Grimstad var motstander. Og heldigvis fikk vi lønn for strevet etter hvert, sier hun.

Hun mener at den lange kamppausen også virket litt inn i dagens kamp. Men hun håper at med flere kamper i tiden som kommer også vil virke inn på effektiviteten.

— Uansett; det var godt å komme i gang igjen. Og selv om vi slet litt med sjansesløseri, så fik vi med tre kjærkomne poeng, understreker Hege Hansen.

Les også

«Jeg vil heller være en viktig brikke i Klepp enn en av mange i Stabæk»