Fotball

- Slapp av, dette ordner jeg

Bödvarsson om feiringen da han senket LSK.

 • Fredrik Fornes

ÅRÅSEN (Aftenbladet): Superinnbytteren Jon Dadi Bödvarsson ble nok en gang tungen på vektskålen for Viking. På stillingen 0-0 mot Lillestrøm ble islendingen byttet inn for Veton Berisha. Fem minutter før slutt fosset han forbi Arnold Origi og satte ballen i det tomme buret.

Her har Jon Dadi Bödvarsson avgjort for Viking mot Lillestrøm på Åråsen. NTB Scanpix

Etter at han hadde sett kula trille over streken, stormet han ned mot cornerflagget mens han gestikulerte han med armene som om han sa «slapp av, dette ordner jeg».— Ja, det var det jeg prøvde å si. Man må jo ha det litt gøy, sier en smilende matchvinner Bödvarsson om sin egen feiring.

— Det var fantastisk å se den ballen gå i mål. Å score helt på slutten, når det er 0-0, og ta tre poeng, er utrolig kjekt, fortsetter han.

Skuffet før start

Viking-trener Kjell Jonevret legger ikke skjul på at han er veldig imponert over Bödvarsson om dagen. Han regelrett lyser, sier svensken. Svensken forteller at Bödvarsson var svært nær startelleveren mot Lillestrøm, men Veton Berisha ble foretrukket i siste liten. Bödvarsson innrømmer at han var skuffet før kampen.

— Men jeg bestemte meg for å heller gjøre noe positivt utav det. Å ikke surmule, og heller komme inn og gjøre mitt beste når jeg fikk sjansen. Og det klarte jeg, sier han.

Håper å starte

Nå håper han å få starte i neste hjemmekamp, på splitter ny grasmatte, mot FK Haugesund. Det åpner Kjell Jonevret for.

— Han har hatt litt å gå på med tanke på posisjonering og lignende, for spissplassen har jo vært uvant for ham. Men i dag var han jo riktig bra, og viser at han blir bedre og bedre som midtspiss. Det kjennes rett og slett som om vi har fått en ny streng å spille på, avslutter en godt fornøyd Viking-trener.

SPORTSDØGNET:

 1. Les også

  Se dramatikken på Åråsen

 2. Les også

  Superinnbytteren gjorde det igjen

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  - Ti minutter ødela for oss

 2. FOTBALL

  Avtalen nesten i boks: Jonevret blir i Viking

 3. FOTBALL

  Har ikke bestemt hvem som starter

 4. FOTBALL

  Jonevret: - Det er klart vi har lidd litt med Berisha

 5. FOTBALL

  Jonevret åpner for mer 4-4-2

 6. FOTBALL

  Berisha trolig tapt for Viking