Ordkrig etter storkampen: Klopp langer ut mot Mourinhos fotball

Fjerdedommeren måtte skille Jürgen Klopp og José Mourinho fra hverandre. Etter kampen fortsatte ordkrigen mellom managerne.

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Manchester United-manager José Mourinho var enige om lite etter storkampen på Old Trafford.
  • Daniel Røed-Johansen

Manchester Uniteds rekke med kamper uten tap i Premier League så ut til å ende på 11. Men få minutter før slutt dukket Zlatan Ibrahimovic igjen opp som redningsmann.

Headingen var den svenske superspissens 14. ligamål denne sesongen og sikret ett poeng mot Liverpool på Old Trafford.

På overtid ble det amper stemning mellom Klopp og Mourinho. De røk nærmest i tottene på hverandre etter en duell mellom Roberto Firmino og Ander Herrera.

Fjerdedommer Craig Pawson måtte skille de to managerne fra hverandre.

– Liverpool forsvarte seg

Etter kampen fyrte de løs mot hverandre.

– Jeg fikk problemer med nakken min ettersom alt spillet foregikk på venstre halvdel, sa Mourinho.

– Vi var laget som angrep, mens Liverpool forsvarte seg. La oss se om kritikerne er rettferdige, fortsatte portugiseren.

– Vi var best, vi spilte best fotball og vi hadde den beste planen i dag, kontret Klopp, som la til:

– Utover kampen hadde de bare lange baller!

Ingen av managerne var fornøyde med det ene poenget. Begge mente at de fortjente mer.

– Det var en underholdende kamp, men det var ikke en kamp som holdt høy kvalitet. Begge lag kan gjøre det mye bedre enn i dag, sa Mourinho.

  • Fikk du med deg denne? Gigantklubbene er gullgruver for omstridte, amerikanske milliardærer

Dyster statistikk mot topplagene

For Manchester Uniteds del fortsetter problemene mot de andre topplagene. De har kun vunnet én av seks kamper mot de fem øverste lagene på tabellen.

Liverpool har på sin side den beste statistikken mot de øvrige topplagene.

Den statistikken kunne blitt ytterligere forbedret med seier i går, men så dukket Zlatan Ibrahimovic opp. Angrepet som ledet til målet skulle imidlertid vært annullert for offside.

Resultatet gjør at Liverpool nå er på tredjeplass i Premier League. Fem poeng bak ligger Manchester United på sjetteplass.

– Vi var ikke på vårt beste i dag. Det var en tøff kamp. Vi gjorde enkle feil, sa Zlatan Ibrahimovic i et intervju vist i TV 2s Premier League-sending.

– Etter å ha ledet så lenge i kampen, er vi skuffet over å ha sluppet inn et mål helt på slutten, sa Liverpools målscorer, James Milner.

  • Hør årets første Aftenpodden Sport hvor du får svaret på hvorfor Tjærnås ble irritert under Idrettsgallaen: