- Det hadde vært gøy å score mot Viking

<p>Zlatko Tripic satser alt på å score sitt første eliteseriemål mot Viking.</p>

tripic

Den tidligere EIK-spilleren er med i dagens Molde-tropp, og det er ikke usannsynlig at han får et innhopp i løpet av kampen. Etter overgangen fra EIK har han fått fem kamper som innbytter av Ole Gunnar Solskjærs – men scoringen mangler han fortsatt.

— Det hadde vært veldig gøy. En ting er at vi spiller mot Viking, men jeg har veldig lyst på å score mitt første mål i eliteserien, sier Tripic til Aftenbladet.no.

Det ble mye rabalder da Tripic valgt å gå til Molde framfor Viking.

I Stavanger følte Viking seg lurt av EIK, mens klubben fra Egersund mente de kun handlet etter spillerens ønske. Tripic gikk til slutt ut og bekreftet at det var ene og alene hans eget valg at det ble Molde.

— Jeg har alltid sagt at jeg tok den rette beslutningen. Det hadde ingenting med Viking som klubb å gjøre, men jeg ble tatt veldig godt imot av Molde. Det var aldri noen tvil om at de ville satse på meg. Det fikk jeg bekreftet da jeg debuterte mot Start uten å ha gjennomført en eneste offisiell trening med klubben, sier 18-åringen.

Stortalentet er likevel overrasket over at han har fått hele fem innhopp i løpet av høsten.

— Det hadde jeg ikke regnet med. Målet var å få debuten i løpet av høstsesongens. Jeg er veldig fornøyd sier han.

Statistikksenter Eliteserien:

Overgangen fra å trene med 3. divisjonslaget EIK, til spill for serielederen i eliteserien høres stort ut. Tripic mener han har taklet den nye treningshverdagen godt.

— Selv om de er små klubber er ting veldig profesjonelt i Tonstad og EIK, og jeg hadde gode trenere. Overgangen har ikke vært så stor som den høres ut. Jeg har helt siden starten fått gode tilbakemeldinger fra Ole Gunnar Solskjær.

I tillegg har jeg blitt tatt veldig godt imot av spillerne og resten av trenerteamet. Det føles som om jeg har vært her mye lenger enn jeg egentlig har.

— Alt ligger til rette for å bli skikkelig god. Det er opp til meg selv om jeg klarer det, avslutter han.

Vi fulgte kampen:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk