Fotball

Reginiussen fikk SMS om landslagsvrakingen

Tore Reginiussen er skuffet over å ha blitt utelatt fra landslagets Sverige-tropp.

SMILTE, TROSS SKUFFELSEN: Tore Reginiussen var i godt humør på treningen mandag.
  • Ole Kristian Sagbakken
  • Christian Skare Stendal

LERKENDAL (adressa.no): Til manges store overraskelse manglet Tore Reginiussens navn da landslagssjef Egil «Drillo» Olsen mandag formiddag leste opp troppen til kampen mot Sverige 14. august.

I stedet ble Odds Fredrik Semb Berge og Moldes Vegard Forren foretrukket som potensielle stoppermakkere til landslagskaptein Brede Hangeland.

— Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke ble tatt ut, sa Mini til adressa.no tidligere i dag.

Nå sier også Reginiussen at han er skuffet over vrakingen.

- Man blir skuffet. Jeg har selvfølgelig veldig lyst til å være med på landslaget , sier han.

Fikk melding

Stopperen var ikke helt uforberedt, for tidligere i dag mottok han en SMS fra landslagets assistenttrener, Ola By Rise.

- Landslagsledelsen ville informere meg om det, og jeg fikk en liten begrunnelse. Men den begrunnelsen vil jeg holde mellom Ola og meg selv , sier Reginiussen.

Og poengterer at det slett ikke er verdens undergang, selv om han i dagens utgave av Adresseavisen uttrykte et ønske om å få vist seg frem som en sjef også i landslagsdrakten.

— De har vel lyst til å se noen andre spillere denne gangen, så da får jeg respektere det og fokusere fullt og helt på Rosenborg, og i tillegg jobbe knallhardt videre for å være så god som mulig, sier han.

Slik begrunner Ole By Rise vrakingen.

— Det var ingen enkel avgjørelse å utelate Tore, spesielt dagen etter Sogndal-kampen. Han har også startet de siste landskampene. Samtidig er det en skjønnsmessig vurdering, hvor vi ville se nærmere på de som er tatt ut denne gang, med tanke på kampene som kommer. Vegard Forren var veldig god i fjor høst, og er i stigende form. Fredrik Semb Berge var god i u21-EM og også da han var med a-laget i Afrika i januar.

— Samtidig var Tore den eneste jeg sendte SMS på forhånd om at han ikke var med. Og veien tilbake på landslaget kan være kort. Han har lov til å være skuffet, men så håper vi han bruker energien til å prestere enda bedre i tida som kommer.

- Hvorfor var Reginiussen den eneste du kontaktet?

— Du kan si at Espen Ruud er i samme situasjon som Tore, ettersom han også startet sist, men ikke er med nå. Men ettersom jeg var på Lerkendal i går, og at han er i en klubb med stort trykk fra omgivelsene, ønsket jeg å gjøre det, svare By Rise.

Les også

  1. Stefan Johansen inne på A-landslaget

  2. – Feil å vrake Reginiussen fra landslaget

  3. – Tidenes eldste U-landslagsspiller

  4. - Han var griseheldig

  5. Skjelvik må vente med RBK-debuten

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Rosenborg BK