Legende refser Messis uvanlige straffespark: - Det er mangel på respekt

Reagerer på Barcelona-spillerens stunt mot Celta Vigo.

At Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez leker med motstanderne er vi blitt vant med de to siste sesongene. Søndag herjet trioen da Celta Vigo ble slått 6-1. Mest oppmerksomhet, fikk 4-1-scoringen.

Lionel Messi ble felt, og stilte seg opp for å skyte straffesparket selv. Men istedenfor å skyte, valgte argentineren å trille ballen til siden, hvor Luis Suárez dukket opp og trillet inn sitt tredje mål for kvelden.

SE VIDEO AV EPISODEN ØVERST I SAKEN

Les også

Denne Messi-straffen forbløffer Fotball-Europa

Varianten, som tidligere er blitt gjennomført av blant andre Johan Cruyff, ble applaudert av de fleste, men alle er tydeligvis ikke fornøyde med Messis variant.

BRASILIANSK LEGENDE: Roberto Carlos spilte mange sesonger for Real Madrid.

— Hadde vi tatt "Messi-straffen" på Santiago Bernabéu, hadde det vært mangel på respekt, sier tidligere Real Madrid-spiller Roberto Carlos til spansk radio ifølge Daily Mail.Med et fantastisk målsnitt, har Barcelona-trioen, ofte omtalt som MSN, stjålet de fleste overskrifter denne sesongen. Robert Carlos, med fortid i klubber som Real Madrid, Inter Milan og Fenerbahce, kritiserer det han mener er egoisme hos den spanske storklubben.

Les også

Murtaza (5) laget Messi-drakt av plastpose - nå får han møte idolet sitt

— De snakker bare om tre spillere i Barcelona. I Madrid snakket om kollektivet, sier mannen med en av tidenes mest fryktede skuddføtter.

Barcelona-trener Luis Enrique har også blitt konfrontert med det uvanlige straffesparket. Han tar ikke overraskende sine spillere i forsvar.

— Det vil være dem som liker det og dem som ikke gjør det. Like mye som å vinne titler, er vi her for å prøve å underholde, sa suksesstreneren ifølge SkySports.

Hør den nye episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra: