Fotball

Legende refser Messis uvanlige straffespark: - Det er mangel på respekt

Reagerer på Barcelona-spillerens stunt mot Celta Vigo.

 • Sindre Trygsland

At Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez leker med motstanderne er vi blitt vant med de to siste sesongene. Søndag herjet trioen da Celta Vigo ble slått 6-1. Mest oppmerksomhet, fikk 4-1-scoringen.

Lionel Messi ble felt, og stilte seg opp for å skyte straffesparket selv. Men istedenfor å skyte, valgte argentineren å trille ballen til siden, hvor Luis Suárez dukket opp og trillet inn sitt tredje mål for kvelden.

SE VIDEO AV EPISODEN ØVERST I SAKEN

Les også

Denne Messi-straffen forbløffer Fotball-Europa

Varianten, som tidligere er blitt gjennomført av blant andre Johan Cruyff, ble applaudert av de fleste, men alle er tydeligvis ikke fornøyde med Messis variant.

BRASILIANSK LEGENDE: Roberto Carlos spilte mange sesonger for Real Madrid.

— Hadde vi tatt "Messi-straffen" på Santiago Bernabéu, hadde det vært mangel på respekt, sier tidligere Real Madrid-spiller Roberto Carlos til spansk radio ifølge Daily Mail.Med et fantastisk målsnitt, har Barcelona-trioen, ofte omtalt som MSN, stjålet de fleste overskrifter denne sesongen. Robert Carlos, med fortid i klubber som Real Madrid, Inter Milan og Fenerbahce, kritiserer det han mener er egoisme hos den spanske storklubben.

Les også

Murtaza (5) laget Messi-drakt av plastpose - nå får han møte idolet sitt

— De snakker bare om tre spillere i Barcelona. I Madrid snakket om kollektivet, sier mannen med en av tidenes mest fryktede skuddføtter.

Barcelona-trener Luis Enrique har også blitt konfrontert med det uvanlige straffesparket. Han tar ikke overraskende sine spillere i forsvar.

— Det vil være dem som liker det og dem som ikke gjør det. Like mye som å vinne titler, er vi her for å prøve å underholde, sa suksesstreneren ifølge SkySports.

Hør den nye episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra:

 1. Les også

  Barcelona-stjerne dømt til ett års fengsel for skattefusk

 2. Les også

  Avslører: - Messi var «en centimeter» fra å signere for rivalen

 3. Les også

  Messi-magi og to røde kort da Barcelona tok et stort steg mot seriegull

Les mer om

 1. Spansk fotball
 2. Lionel Messi