Kenta: - Det ga virkelig mersmak

<p>Onsdag leder Kent Bergersen sin siste økt før Jan Jönsson tar over hovedansvaret.</p>

I GODT HUMØR. Kent Bergersen har trivdes godt på treningsfeltet denne uka.

GRAN CANARIA (Sunnmørsposten): Jönsson er ventet til Gran Canaria i dag, men rekker ikke dagens AaFK-økt. Kent Bergersen klarer ikke å legge skjul på at han har stortrivdes med hovedansvaret den første uka.

– Jeg har egentlig hatt et veldig avslappende forhold til den ledige trenerjobben. Men samtidig så gjorde det noe med meg å komme ned hit å komme i gang. Det ga absolutt mersmak å komme ned hit og planlegge og gjennomføre ting litt etter mitt hode, sier Bergersen.

Nummer to

For AaFKs assistrenttrener kunne AaFK-jobben blitt en gyllen mulighet til å komme tilbake som hovedtrener på landets høyeste nivå.

– Jeg hadde selvsagt blitt kjempeglad om jeg hadde fått jobben. Men som sagt at jeg vært forholdsvis avslappet til det hele, og derfor er det nok litt lettere å gjøre seg klar for et nytt år som assistent. Det hadde nok vært vanskeligere om jeg giret meg opp og var virkelig gira på å få jobben, sier Bergersen.

Nå er ikke «Kenta» i tvil om at motivasjonen for nok et AaFK-år er til stede.

– Med en gang jeg går over linja på en fotballbane, vil jeg alltid være motivert for å gjøre mitt beste. Som jeg har sagt før har jeg en jobb som jeg stortrives i. Jeg får drive med det jeg liker best, sier Bergersen.

Spent

Han gleder seg til å starte samarbeidet med Jan Jönsson. Samtidig innrømmer han at han er litt spent. «Kenta» trivdes godt under samarbeidet med Kjetil Rekdal.

– Det blir litt interessant å se hvordan han ønsker seg at en assistent skal være. Jeg håper at jeg blir tett involvert, at jeg får være med å påvirke og at jeg får bidra på feltet. Det er da jeg trives best, sier Bergersen.

Foreløpig kjenner han Jan Jönsson bare via andre.

– Som de fleste andre har jeg inntrykk av at han er en hyggelig fyr. Det virker også som at han er en trener som foretrekker offensiv fotball. Det passer meg godt å få en hovedtrener som liker å spille ball i stedet for å «kælke» den framover, sier Bergersen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk