Opprykkshåpet ute for Berserk

Berserk klarte ikke sikre seg opprykk til eliteserien i futsal etter lørdagens kamper i Bodø.

Berserk klarte ikke sikre seg plass i neste års eliteserie i futsal.

Etter seieren i 1.divisjon avdeling Troms i årets futsalsesong hadde Berserk muligheten til å sikre seg plass i neste års eliteserie i helgas opprykkskvalik i Bodø. Det skulle imidlertid ikke holde helt inn for Berserk-guttene. En uavgjort og to tap gjorde at Tromsø-laget må belage seg på en ny sesong i 1.divisjon.

Les også

Seriegullet glapp på toppscorerens 30-årsdag

Tap i siste og avgjørende kamp

Berserk startet sluttspillet godt med 3–3 mot Freidig. Samme Freidig som forøvrig kvalifiserte til søndagens finale. Tap 2–5 mot Fredrikshald i neste kamp gjorde imidlertid at Berserk måtte vinne siste kamp mot Hajduk Bergen samt håpe på hjelp fra andre kamper. Det klarte Tromsø-laget ikke. I en tett kamp vant Bergenslaget til slutt 8–5. En eventuell seier hadde uansett ikke hjulpet da den nødvendige hjelpen fra andre kamper uteble.

Skuffet «Kenny»

Berserk-keeper Ken Arne Moldenæs var skuffet, men fattet etter at opprykket glapp.

– Målet var kvalik, men når vi var kommet så langt hadde vi selvsagt et ønske om å gjøre det best mulig. Vi møter imidlertid gode lag og det er små marginer som avgjør kampene, sier veteranen.

«Kenny» tror likevel framtiden ser lys ut for Berserk.

– Vi har hatt en artig sesong der de nye spillerne har bidratt godt og kommet fint inn i gruppa. Vi satser videre med samme spillergruppe og jeg tror vi vil se et enda bedre Berserk-lag neste sesong, avslutter «Kenny».