Fotball

Solskjær følger Molde fra Manchester. Han gleder seg spesielt over én spiller.

– Jeg ser en del av Molde-kampene og har god kontakt med klubben. Dette ser veldig bra ut, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett. Han er spesielt imponert over det Martin Ellingsen har vist i oppkjøringa.

Ole Gunnar Solskjær lever en travel hverdag med massivt press i Manchester United, men har fortsatt jevnlig kontakt med Molde Fotballklubb.

MARBELLA (Rbnett): Hovedtreneren skulle egentlig vært med laget på treningsleir i Spania for tida. Den planen endret seg plutselig da Solskjær ble hentet til Manchester United rett før jul. Tross en hektisk hverdag i Premier League, er han fortsatt oppdatert på det meste som skjer i Molde Fotballklubb.

– Det ser veldig bra ut og det høres veldig bra ut. Jeg snakker jevnlig med Erling (Moe) og John (Vik), og har kontakt med trenerapparatet. Det blir litt mindre nå når både United og Molde har en del kamper, men jeg følger med og får gode tilbakemeldinger fra de som er rundt laget. Jeg vet at nivået på treningene er bra, og at ikke minst de nye guttene har kommet fint inn i laget, sier Solskjær til Rbnett.

Les hele saken med abonnement