Fotball

Cluj og RBK i Koné-møter

<br></br><br></br><p><strong>TRONDHEIM:</strong> Den rumenske mesterklubben Cluj kommer til Trondheim med det første for å diskutere en overgang for Yssouf Koné.</p>

Yssouf Kone og hans agent Foto: Foto: Kjell A. Olsen

  • Roy Tommy Bråten

— Klubben har ytret ønske om å komme opp hit i nær fremtid for å diskutere en overgang, sier Erik Hoftun til Adresseavisen.

I fjor la den rumenske klubben - som har eks-RBK’erne Mikael Dorsin og Lars Hirschfeld i stallen - inn bud på åtte millioner kroner for Koné. Det ble blankt avvist, men nå er tonen en annen. Konés kontrakt med RBK går ut etter sesongen, og Hoftun er forberedt på å miste spissen i år ettersom partene ikke er kommet lenger i forhandlingene om ny kontrakt. I rumenske medier spekuleres det i at det er kommet et nytt bud på 12 millioner kroner, men dette avviser Hoftun.

- Det er ikke kommet noe konkret bud, men som sagt kommer klubben i nær fremtid for å diskutere, sier han.

Uansett vil ikke Hoftun slippe Koné for en billig penge, og ikke før 1.august.

— Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi gjør. Vi må se på konsekvensene av et salg i forhold til spillerne vi har og eventuelt får inn. Men ettersom overgangsvinduet ikke åpner før

1. august blir det ikke aktuelt for oss å la han gå før den datoen. I tillegg har vi et meget hardt og tett program i juli, sier Hoftun.

Selv vil ikke Koné si så mye om saken.

- Jeg skal snakke med min agent i løpet av helgen, så da vet jeg mer om saken. Akkurat nå er jeg Rosenborg-spiller, sier han.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt96212171420
2Molde962123111220
3Kristiansund850378-115
4Rosenborg94232014614
5Vålerenga93421513213
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien