Revansjelystne etter premieretapet

Hødd og Sivert Heltne Nilsen har noe uoppgjort med Fredrikstad etter overtidstapet i serieåpningen.

ØNSKER REVANSJE: Sivert Heltne Nilsen var bitter etter første kamp mot FFK.
  • Morten Vist Scheie

Kampstart er 18.00 og oppgjøret kan du følge DIREKTE sammen med vår journalist nederst i artikkelen.

Hødds første seriekamp for sesongen så lenge ut til å ende med ett poeng i den vanskelige bortekampen mot dagens motstander Fredrikstad. På overtid ble plutselig alt borte. Et straffespark fra Ole Jørgen Halvorsen gjorde at Sivert Heltne Nilsen og resten av Hødd-gjengen måtte dra tomhendt tilbake til Ulsteinvik.

— Det var bittert. Jeg følte vi spilte en god kamp, og vi kom jo tilbake fra 0-2 til 2-2, sier Heltne Nilsen som tar steget opp til eliteserien og drar til Vålerenga ved årsskiftet.

Uten Halvorsen

Den samme turen har matchvinner fra det omvendte oppgjøret i Fredrikstad, Ole Jørgen Halvorsen tatt. Han har dratt til Odd og er ikke med til Ulsteinvik, og det øker vinnersjansen for hjemmelaget i blått.

— Jeg syns Halvorsen er en god spiller, så det er en liten fordel for oss at han har dratt til Odd, sier Heltne Nilsen.

FFK var av mange tippet som en av opprykkskandidatene før sesongen, men har skuffet stort. Tre strake tap gjør at laget kun ligger på 9.plass før oppgjøret på Høddvoll.

To endringer

Lars Arne Nilsen og Hødd har hatt en roligere uke hvor de har fokuser på restituering etter de harde kampene i Europa. Det var et meget slitent Hødd-lag som til slutt måtte kapitulere mot Vard Haugesund sist.

Dermed blir det noen endringer på laget. Tobias Vibe og Espen Standal kommer inn, mens Joachim Magnussen og Rune Ertsås ikke blir å finne i startoppstillingen.

Hødd (4-1-2-1-2): Andreas Lie – Akeem Latifu, Jesper Törnqvist, Steffen Molti, Ruben-Kenneth Brandal – Tobias Vibe - Fredrik Aursnes, Sivert Heltne Nilsen -Erik Sandal – Franjo Tepuric, Espen Standal.

Fredrikstad (4-3-3): Masalin – Aleesami, Grorud, Martinsen, Dure – Adaramola, Ramberg, Jabbie – Shaswari, Stene, Rafn.

Vi følger kampen direkte her: