Fotball

Essediri vurderer Tromsø-retur

<p>Karim Essediri avviser ikke at det kan være aktuelt med TIL-retur neste sesong.</p>

Tromsø 20110616.Eliteserien fotball. TIL-Lillestrøm.Tromsøs Sigurd Rushfeldt i duell med Lillestrøms Karim Essediri i eliteseriekampen på Alfheim Stadion søndag ettermiddag. TIL vinner 1-0.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
  • Kine Hanssen

— Jeg synes vi fortjente poeng i dag. Vi skapte mange sjanser, men dessverre var vi ikke effektive nok, sier en skuffet Karim Essediri til itromso.no etter kampslutt.

Ved flere anledninger har det blitt spekulert på om den tidligere TIL-spilleren på nytt kan være aktuell for spill i Ishavsbyen, noe Essediri selv har avkreftet.

Avventer avgjørelse

Nå har imidlertid fransk-tuniseren en kontrakt som går ut etter 2011-sesongen, og selv om LSK-spilleren nylig har blitt tilbudt ny kontrakt med romerikingene, innrømmer Essediri at han ikke har bestemt seg for hvor han vil spille fotball neste sesong.

— Jeg har fått et tilbud fra Lillestrøm, men jeg har ikke bestemt meg for noe ennå.

På spørsmål om det frister med en retur til TIL, svarer han slik:

— Ingenting er utenkelig. TIL har vist at de er et solid lag som har vært stabil i toppen av eliteserien de siste årene. Det er selvsagt positivt. I tillegg spiller de Europa League hver sesong nå, påpeker Essesdiri, som ikke legger skjul på at han trivdes svært godt i Tromsø sist han spilte for klubben.

Skuffet over sjansesløseri

I likhet med Essediri var også LSK-trener Henning Berg skuffet over å måtte reise hjem uten poeng i bagasjen.

Vi har noen store sjanser i dag, så det er klart vi ikke er fornøyd når vi ikke vinner da. Dette var en ganske jevnspilt kamp, både i spill og sjanser, forskjellen var at TIL satte en av sine sjanser, noe ikke vi klarte, forklarer Berg.

At det bare ble ett mål mellom to lag som før kveldens match hadde scoret over 40 mål til sammen så langt i årets serie, forklarer LSK-treneren med følgende:

— Jeg tror TIL var litt preget av at de ikke hadde spilt kamp på lenge, mens vi var preget av at vi hadde mange spillere ute med skade, påpeker Berg.

Les også

  1. &laquo;Mos&raquo;: - Nå kan jeg senke skuldrene

  2. Befestet tabelltoppen

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien