Fotball

Chelsea bekrefter keeperkjøp

Frank Lampard fortsetter å forsterke laget.

Édouard Mendy er klar for Chelsea.
  • NTB

Den senegalesiske keeperen Édouard Mendy blir den siste i rekken av Chelsea-signeringer i sommerens overgangsvindu. Torsdag ble han klar for London-klubben.

Det bekrefter Chelsea selv på sine nettsider og i sosiale medier.

Mendy kommer fra franske Rennes. Dit kom han i fjor sommer. Han var helt sentral da klubben forrige sesong imponerte med tredjeplass i Ligue 1. Det ga plass i mesterligaens gruppespill for første gang i historien.

– Det er en drøm å bli del av denne spennende spillerstallen og å jobbe med Frank Lampard og hans trenerteam. Jeg ser frem til å møte lagkameratene mine, og kan ikke vente med å komme i gang, sier 28-åringen.

Ifølge britiske medier skal Chelsea ha gått med på å betale Rennes 22 millioner pund for målvakten. Det tilsvarer 264 millioner kroner.

Les også

Liverpool – Arsenal flyttes på grunn av pubenes nye stengetider

Chelsea-manager Frank Lampard har vært ivrig på overgangsmarkedet denne sommeren.

Ifølge Daily Mail betyr det at London-klubben har brukt over 2,5 milliarder kroner på spillerkjøp den siste tiden. Fra før er Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech, Ben Chilwell og Thiago Silva hentet inn.

Klubbens sisteskanse Kepa Arrizabalaga måtte tåle kritikk for sin innsats forrige sesong. Nå får han skarp konkurranse fra Mendy, i tillegg til at Willy Caballero også er i spillerstallen.

Sistnevnte voktet målet i onsdagens ligacupmøte med Barnsley.

(©NTB)

Les mer om

  1. Chelsea FC