Strandberg kan havne i Russland

Meget hardtsatsende klubb har fulgt stopperen tett fra Lerkendal-tribunen.

Stefan Strandberg er aktuell for russisk lag.
  • Ole K. Sagbakken

TRONDHEIM (adressa.no): Rosenborg-stopper Stefan Strandberg er svært ordknapp hva gjelder egen fotballframtid for tiden:

— Alle som spiller i Norge drømmer om en dag å komme seg ut til større ligaer, det er jo derfor vi trener så mye som vi gjør. Samtidig er det gøy å være i RBK nå, så Rosenborg er et supergodt alternativ for meg, sa han til adressa.no etter 1-1-kampen mot Tromsø i helgen.

Les også

Stefan Strandberg vil ikke gi klare svar om RBK-fremtiden

Belgia, Tyskland, Hellas — og Russland

Men med utgående kontrakt til sommeren har han hatt flere beilere i det siste, og adressa.no vet at klubber som greske Panathinaikos, belgiske Gent og tyske Nürnberg er blant klubbene som har vært på Lerkendal med speidere i det siste.

Det har også den hardtsatsende russiske klubben FC Krasnodar.

Etter det adressa.no kjenner til har russerne vist konkret interesse for Strandberg, som altså står fritt til å diskutere med hvem han vil.

Nummer tre i ligaen

Klubben var i gruppespillet i Europaligaen i fjor høst og har planer om å ruste opp ytterligere. I fjor ble Krasnodar nummer fem i ligaen, og denne sesongen havnet klubben på tredjeplass, a poeng med CSKA Moskva som ble nummer to – og som dermed kapret den siste mesterligaplassen rett foran nesa på nettopp Krasnodar.

Brassen Wanderson er av dem som i dag spiller i klubben. Det er angriperen som spilte for svenske GAIS og var nære RBK-overgang for noen år siden.

Også den svenske landslagsstopperen Anders Granquist spiller for russerne.

Strandberg har kontrakt med RBK ut juli, og sa etter Tromsø-kampen at han kom til å bli værende inntil da. Så gjenstår det å se om neste stopp blir Russland for 25-åringen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering