Det er en sånn kriblende følelse i kroppen – som om jeg er nyforelsket

SUPPORTERBLOGG: Jeg må si som Einar Gelius sier: «Er det ikke deilig?». For er det ikke deilig å være Glimt-supporter om dagen? Jo, det er helt fantastisk. Det er stunder som dette man virkelig koser seg som fotballsupporter.

Bodø-Glimt-spillerne jubler etter Fitim Azemis 1-0-scoring mot Mjøndalen.
  • Jørund Johansen
Jørund Johansen

For livet har vært tøft fram til nå nylig. Et rent helvete om jeg skal være helt ærlig. Det gikk faktisk så langt at man begynte å spørre seg selv om dette virkelig var verdt det. Jeg var så lei av bare å sørge og skrive negativt en stund at jeg vurderte å legge fotballbrillene på hylla. Kall meg en feiging, men det finnes grenser for hvor mye et vanlig, simpelt menneske som meg tåler.Hovedstadsturen vår ble en opptur, selv om troen fortsatt var svak. Mot Rosenborg hadde vi absolutt ingen forventninger, men det hele ble bursdag, julaften og nyttårsaften på samme tid. Jeg gråt da vi tapte, men jeg gråt minst like mye da vi vant mot RBK.

Les også

Å slå Rosenborg er som en intens orgasme

Tok heldigvis feil

Nå i helgen dro vi en liten tur til Mjøndalen. Jeg skal innrømme at jeg hadde få forventninger også nå. Det pleier nemlig å være sånn. Man får seg et par herlige, overraskende oppturer. Så skal man spille mot et lag man bør vinne mot, og da går det som regel rett vest. Jeg var sikker på at det var sånn det kom til å bli nå. Ikke det at jeg ikke hadde troen på eget lag, men fotballen kan noen ganger slå deg sånn i trynet.

Jeg tok heldigvis grundig feil. Nok en seier. Tre nye poeng. Ni poeng på tre kamper. Er det mulig å bli så glad som jeg er akkurat nå? Det er en sånn kriblende følelse i kroppen – som om jeg er nyforelsket. Jeg takker meg selv for at jeg aldri ga opp, og så retter jeg en stor takk til Glimt for at de klarte å snu dette.

Les også

Intet Glimt av håp for Mjøndalen

Gud igjen

Og takk til Jan Halvor Halvorsen. Den stakkars gamle stopperkjempen har fått mye kritikk. Det skal en stor mann til for å ennå stå oppreist etter en slik tid. Ingen hadde troen på han. Til og med jeg har rettet strenge øyne mot mannen som en gang var vår største helt. Og så fort kan det gå i fotballen. Gud i fjor, djevelen selv i år. Men nå er alt mye bedre. Bra jobba, Jan Halvor, denne er til deg. Nå er du Gud igjen, i hvert fall for en stund.

Nå kjører vi på videre. Vi Glimt-supportere vet det, det kommer også flere tunge stunder. Det kommer mer bannskap, mer irritasjon. Vi skal uansett stå støtt bak dere. Vi gir aldri opp. Det heter tross alt i medgang og i motgang, og Bodø/Glimt førr evig!