Fotball

Poyet nærmer seg Sunderland-jobben

Den tidligere Chelsea-spilleren favoritt til å erstatte di Canio.

SUNDERLAND-AKTUELL: Tidligere Chelsea-spiller Gustavo Poyet kan bli ny Sunderland-manager. Her som Brighton-manager forrige sesong.

LES OGSÅ:

  • Di Canio fikk sparken

Tidligere Chelsea-spiller Gus Poyet har fortalt Sunderland-eier Ellis Short at han er lysten på managerjobben i nordøstklubben.

Uruguayaneren er blant favorittene til å erstatte sparkede Paolo Di Canio. Poyet var manager i Brighton sist sesong.

Det har allerede vært samtaler mellom Poyet og Sunderlands eier. Poyet har fortalt at han tror det raskt er mulig å bedre arbeidsforholdene i klubben.

Spillerne i Sunderland har kritisert Di Canio for en gammeldags lederfilosofi. Blant annet har de reagert veldig på at italieneren hang ut spillerne offentlig.

Short skal ansette sin tredje manager siden han ble eier i 2010. Ifølge Daily Telegraph vil også Steve McClaren og Tony Pulis bli invitert til samtaler om den ledige managerjobben i nordøst.

Gianfranco Zola (Watford) og Roberto Di Matteo skal være ute av bildet. — Det har ikke vært kontakt med Sunderland. Han (Zola) er oppslukt med sitt Watford-prosjekt. Slik det ser ut nå så vil han ikke vurdere noen andre jobber denne sesongen, sier Zolas rådgiver Fulvio Marrucco. (©NTB)

Les mer om

  1. Sunderland AFC