Åtte storlag uten tap

I Premier League har alle lagene tapt minst én gang. I de andre toppseriene i Europa har flere klubber styrt unna nederlag i høst.

HERJER: Et Francesco Totti i storform er severdig, uansett hvem du holder med, men denne sesongen har det til de grader løsnet for laget hans, som topper Serie A.

I Italia er Roma i superslag. Francesco Tottis lag har vunnet sju av sju kamper hittil i høst. Avstanden ned til Napoli og Juventus er imidlertid bare to poeng. Utfordrerne har én uavgjort, ellers perfekt status.

I Tyskland er det bare suverene Bayern München som står uten tap. 6-2-0 er sørtyskernes fasit i høst.

Barcelona og Atlético Madrid har imponert i Spania. Begge lagene står med 24 poeng og full pott etter åtte runder. Real Madrid kan «bare» vise til 6-1-1. Paris Saint-Germain og Monaco står uten tap i Frankrike, men har spilt uavgjort i tre av ni kamper.

Sunderland dårligst

I fire av de fem store seriene finner en lag uten seier i høst. Bare i Frankrike er alle lagene kvitt «smultringen» i seierskolonnen. Ajaccio, Sochaux og Valenciennes står med én seier.

Sunderland har fått en katastrofestart. Laget er svakest av alle lag i de fem store seriene med sitt ene poeng. Paolo Di Canio er allerede fjernet fra managerjobben.

I Italia står Sampdoria, Bologna og Sassuolo uten trepoenger. Nyopprykkede Sassuolo har bare klart å sikre seg to poeng i toppseriedebuten.

Almería har fått en sur inngang på La Liga-sesongen. 0-3-5 er lagets fasit. I 1. Bundesliga står Nürnberg (0-5-3) og Freiburg (0-4-4) uten seier, mens jumbolaget Eintracht Braunschweig, hvor Omar Elabdellaoui spiller, ligger sist (1-1-6).

(©NTB)