Fotball

Scoret som lovet

<p><strong>BRANN STADION (<a href="http://www.bt.no">bt.no</a>):</strong> Kristoffer Barmen lovet at han ikke trengte mange sjanser til. Han fikk rett.</p>

Barmen_body
 • Roy Ellingsen

Brann – Strømsgodset 1-2:

Etter de spektakulære bommene mot Molde mandag, lovet Kristoffer Barmen at han snart skulle få ballen i nettet. På overtid mot Strømsgodset satt den, ungguttens første scoring på A-laget.

– Det er litt trist at det skulle komme i en slik kamp. Dette er min fjerde seriekamp, og vi har tapt alle. Det begynner å haste med tre poeng nå, sier Barmen til bt.no.

Det kunne nesten høres ut som en søknad om ikke å få spille.

– Det er ikke meningen. Målet er at jeg skal spille og sikre de tre poengene, sier Barmen.

Brann-produktet gjorde et positivt innhopp mot Molde, etter at Rodolph Austin gikk ut med skade. Likevel fikk han ikke starte mot Godset. Veteranen Hassan El Fakiri spilte i stedet. Skarsfjord forsvarer uttaket, uten å ha blitt spurt.

– Det var helt klart at han skulle spille i dag, men vi følte det ble litt gæernt å starte med ham. Det har litt med balansen i laget å gjøre. Han gjorde en god innsats da han kom inn. Det er et par ting vi må jobbe med, men det skulle bare mangle. Han løp mange meter, scoret og fikk grønske på shortsen, sier Skarsfjord.

Barmen bedyrer at han ikke ble skuffet over enda en gang å starte på benken.

– Det var ikke så veldig frustrerende. Jeg løper langs sidelinjen og venter på min sjanse. Den kom i dag. Jeg fikk vist at jeg er målfarlig, sier Barmen.

Bergenseren var mye involvert i spillet fra det sekundet han kom inn.

– Jeg liker å ha ballen. Det er derfor jeg spiller fotball! Hvis jeg har mye ballkontakt, føler jeg at jeg er med.

– Vi er ikke overrasket. Han kommer til sjanser, og vi hadde et håp og en tro på at han skulle gjøre det også i dag, sier Skarsfjord.

Mens de fleste på laget har levert under forventet så langt, har Barmen overrasket positivt når han har fått sjansen. Treneren tror ikke at det er tilfeldig.

– Han spiller med lave skuldre. Han er mer i angrepsposisjon enn mange av de andre. Det har han brukt til sin fordel. Jeg er utrolig fornøyd med det han gjør om dagen, sier Rune Skarsfjord.

Les også

 1. Doddo-blogg: Slipp spillerne fri, det er vår

 2. Doddo-blogg: Brann mot bunnen

 3. Tafatte Brann

 4. Drømmenes comeback

 5. Ojo nekter for filming

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien