Fotball

NFF møtte Drillo til oppvaskmøte

Møtte den tidligere landslagssjefen hjemme.

NFF-president Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem hadde tirsdag et møte med Drillo, bildet. Arkivfoto.
  • Jakob Priesner

Tirsdag formiddag reiste NFF-ledelsen hjem til Egil «Drillo» Olsen. Målet var å løse konflikten som oppstod etter at den tidligere landslagssjefen ble presset ut som landslagssjef.

— Vi tok initiativ til et møte. Slik som saken er blitt var det nødvendig og viktig for fotballforbundet å ha en samtale med Drillo , forteller Svein Graff,informasjonssjef i NFF til Aftenbladet.

Siem: - Vondt i magen

Både fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem var tilstede på møtet. På møtet ble partene enige om at de skulle legge saken bak seg, og se fremover.

De ble likevel ikke enige om alt.

– Jeg har hatt vondt i magen av det som har eskalert. Jeg har fått forklart hvordan Egil ser på det. Vi forstår og beklager at det er blitt som det er blitt. Det gjør det lettere å legge det bak oss, sier Siem til TV 2. ## - Viktig møte

Graff er klar på at Drillo fremdelse opplever det som at han fikk sparken, mens NFF mener at han hadde et valg.

— Partene fikk uansett snakket ut, og det var et godt og viktig møte. Presidenten beklager også at saken har fått denne utviklingen, sier Graff.

Han kunne likevel si at Drillo var forespeilet et engasjement i NFF, men at et eventuelt innhold tilhørende dette fremdeles ikke var klart.

Fotballforbundet skal jobbe videre med det etter Island-kampen. Den betydningsløse landskampen for Norges del spilles på Ullevaal i kveld.

Les også

  1. Drillo-sparking blir sak i NFFs etikk-komite

  2. Carew: - Jeg var skeptisk etter 7. mars 2010

  3. Tjærnås om trenerskiftet: - Tett på horribelt av NFF

  4. Eggen om Drillo-sparking: - Totalt ubegripelig

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball