Fotball

Molde-treneren: - Vi har fått for dårlig betalt i de første kampene

Tor Ole Skullerud mener Molde har vært det beste laget i alle fire kampene.

- Vi er klare for Strømsgodset, sier Tor Ole Skullerud etter siste trening før onsdagens storkamp i Molde.
  • Jan H. Indbjør

Noen, som Egil «Drillo» Olsen, mente MFK-laget leverte en skuffende forestilling i den målløse kampen mot Haugesund søndag. MFK-trener Tor Ole Skullerud syntes at laget hans presterte godt. Hva var det han så?

– Første omgang var meget bra, spesielt den første halvtimen. Vi skapte to store målsjanser og var «i nærheten» av mange flere. Vi kunne ha avgjort allerede da, mener Skullerud.

– Andre omgang var jevn, Haugesund traff bedre i duellene, og vi skapte ikke like mye. Men Haugesund hadde ikke én eneste stor målsjanse gjennom hele kampen. Andre må få mene noe annet, men det er min mening at dette var en god bortekamp fra vår side.

Les også

Skullerud svarer på kritikken fra Drillo

– Dårlig betalt

Etter de fire første seriekampene – og foran kveldens møte med Strømsgodset – står MFK med to seirer, ett tap og én uavgjort. Sju poeng er to færre enn på samme tidspunkt i fjorårssesongen.

– Prestasjonsmessig har det vært en god sesongstart av laget. Vi har vært bedre enn motstanderne i alle fire kampene, men har fått litt dårlig betalt. Det gjaldt først og fremst i åpningskampen mot Odd, mener Skullerud.

MFK tapte som kjent 1-2 mot telemarkslaget på Aker stadion. Odd topper tabellen sammen med Rosenborg og Vålerenga – alle med tre seirer og én uavgjort så langt, og har dermed tre poengs forsprang på fjorårets mester.

Les også

Forren: - Vi er litt foran skjema

– Like sultne

MFK-treneren ser ingen tegn på at spillerne hans er blitt mindre sultne etter fjorårets dobbeltriumf.

– Nei, absolutt ikke. Men vi vet godt at forventningene er voldsomt høye hver eneste gang vi skal i aksjon denne sesongen, og det preger sikkert også andres vurdering av prestasjonene våre.

Kveldens motstander er blant outsiderne til årets gull, selv om det har gått litt tregt i seriestarten for drammenslaget. Den første seieren kom sist helg, da Sandefjord ble slått 3-2 på Marienlyst.

– Og så skal vi ikke glemme den sterke andreomgangen deres mot Rosenborg på Lerkendal i kampen før det. Godset ser ut til å være i klar framgang og er et lag vi forventer skal være med i tetsjiktet utover i sesongen, sier Skullerud.

Trente i Haugesund

Det er tett mellom kampene i denne delen av sesongen og lite tid til restitusjon og treningsarbeid.

– Men vi har fått mye ut av de to dagene vi har hatt på oss denne uka. Vi ble igjen i Haugesund over natta og trente der mandag, og har hatt ei normal siste økt før kamp i dag. Vi er klar, lovet Tor Ole Skullerud etter tirsdagens drill på Aker stadion.

Les også

  1. Bakengas kamerat fikk hjertestans på banen: «Ikke gi opp!»

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm118302481627
2Molde1181222111125
3Viking126332213921
4Strømsgodset115241720-317
5Sarpsborg 081051422121016
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Strømsgodset IF
  4. Tor Ole Skullerud