Fotball

Slik tilbrakte de lokale idrettsprofilene ferien

Strandliv, frisbeegolf, fisking og David Guetta-konsert. Det har vært en rikholdig feriemeny for idrettstjernene fra Nord-Norge.

FERIE I GODT VÆR: Her er Silje Theodorsen med søsteren Ina, Johann Forfang, Andreas Nygaard og Lasse Nilsen.
  • Øyvind Sivertsen
    iTromsø

TIL-kaptein Simen Wangberg, som nylig har avslått tilbud fra to eliteserieklubber, koste seg på Stavernfestivalen i ferien.

I likhet med Wangberg, så scoret Runar Espejord for TIL i treningskampen mot Glimt søndag. Men før det har TIL-spissen ladet opp til høstsesongen med familie i Kroatia.

her har man ofra liv og lagt igjen alt av verdighet, til jespers store skuffelse. ei reke va nok ikke det han så for sæ, da gudfar hadde lovd både krabbe og storfisk. vi hilse fra kroatia, god sommer!

Også TIL-kollega Jostein Gundersen reiste utenlands:

Hans Norbye har vært på kveitefiske på Vannøya.

Kveitemiddag👀 #halibut #vannoyseacamp #vannøya #fishing #fun #yes #endelig

TILs hurtige venstrekant, Lasse Nilsen, har vært på Barcelona Beach Festival. Der fikk han blant annet oppleve konsert med David Guetta.

Oliver Kjærgaard var hjemme på ferie i Danmark.

Andreas Nygaard hadde en utrolig sesong i fjor, med seieren i Vasaloppet som høydepunktet. I sommer har det blitt mye bading og lite trening, skriver han på Instagram.

Men du trenger ikke reise langt for å ha det trivelig. Silje Theodorsen og søsteren Ina koser seg her på ei strand på Rebbenes utenfor Tromsø.

– Vi har hytte der og har kost oss i godværet, sier Theodorsen, som i motsetning til Nygaard er klar på at det har blitt mye trening i sommer.

– Dette er en viktig ressursperiode for oss. Akkurat nå har jeg besøk av en langrennsvenninne, og vi har hatt intervalltrening i Finnvikdalen på morgenen. Det er sjelden du må komme deg ut så tidlig på grunn av varmen i Tromsø, sier Theodorsen med et smil.

Johann Forfang har for lengst startet oppkjøringen til ny sesong. Men da han hadde ferie for noen måneder siden, gikk turen til Spania.

Sykkeltalentet Andreas Rikardsen Leknessund ladet batteriene på Norges nest største øy, Senja. Han hyller landsdelen.

Anna Svendsen har vært på skisamling i Telemark:

Hilde Aders har ladet opp til Berlin Marathon hjemme i Kvæfjord.

TILs finske kantspiller Robert Taylor har prøvd seg på frisbeegolf på Charlottenlund. Og det gikk meget bra:

Les mer om

  1. Johann André Forfang
  2. Runar Espejord
  3. Simen Wangberg
  4. David Guetta
  5. Hans Norbye