Fotball

Bruttern: - Vi fyrte ikke på alle sylindere

Kåre Ingebrigtsen tror at noen av spillerne hadde semifinalen mot Stabæk i hodet.

Etter 0-1-tapet mot Molde søndag kveld slår Kåre Ingebrigtsen fast at de har mer å gå på.
  • Sjur Magnus Bergstrøm

MOLDE — ROSENBORG 1-0 (0-0):

MOLDE (Adressa.no): Et Rosenborg-lag som manglet flere av sine beste spillere, fikk det som forventet tøft mot Molde og det ble til slutt 1-0-tap etter scoring av Ola Kamara i andre omgang.

Les også

Se video: Her stanger Kamara inn seiersmålet mot RBK

— Vi åpner rufsete, både offensivt og defensivt. Etter 20 minutter får vi kontroll og de skaper ikke så mye. De ble ensidige i går og slo i bakrom, og det rant inn til André (Hansen) stort sett. Det eneste er at vi burde tatt vare på overgangsmulighetene bedre enn vi gjorde. Vi fyrte ikke på alle sylindere og det ble en litt tung dag på jobben, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Les også

Politiet har tatt mannen som truet Bakenga

Skryter av erstatterne

Suspensjoner på Ole Selnæs og Fredrik Midtsjø, i tilegg til skader på Johan Lædre Bjørdal og Mikael Dorsin, gjorde at Ingebrigtsen ble tvunget til å gjøre store endringer på laget som spilte uavgjort mot St. Etienne på torsdag.

Les også

Se video: Er dette årets scoring i eliteserien?

Blant annet måtte spissen Matthias Vilhjalmsson inn som midtstopper, mens Magnus Stamnestrø fikk en sjelden start på midtbanen.

— Det har selvfølgelig litt å si, men de som kommer inn gjør en kjempejobb. Matthias var strålende som midtstopper og Magnus hadde vært fantastisk om keeperen ikke hadde tatt skuddet hans i første omgang. De som kom inn gjorde det bra, men det var litt med relasjonene som gjorde at rytmen ikke ble helt bra, sierRBK-treneren.

Tenkte på Stabæk

Han tror det er mye av grunnen til at Rosenborg skapte langt færre sjanser enn man har vært vant til å se denne sesongen.

— Ja, det er det. Det er vel ikke umenneskelig at noen begynner å tenke på semifinalen mot Stabæk på onsdag heller, som er en viktigere affære enn denne kampen, sier Ingebrigtsen og legger til:

— I en semifinale på Lerkendal er det bare en ting det handler om og det er å komme seg videre til finalen.

Les også

  1. Kamara: - Tre deilige poeng!

  2. Bakenga om hetsen: - Flaut, pinlig og idiotisk

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Rosenborg BK