Fotball

Ull/Kisa var på trygg grunn- da dukket Reginiussen opp

Et deilig frispark-mål gikk rett i krysset på overtid og dermed reiser Ranheim hjem med ett poeng.

Mads Reginiussen (her sammen med Torgil Gjertsen, Are Tronseth og Simen Sandmæl) banket ballen i mål på overtid på frispark.
  • Adrian Andersen Aagesen

Ull/Kisa – Ranheim 2-2 (0-0)

Det tok en drøy time før den første scoringen kom på Jessheim Stadion. Den aller første skikkelige målsjansen til Ranheim kom altså etter 65 minutter. Magnus Blakstad driblet seg gjennom flere spillere og satte vakkert inn 1-0 til bortelaget etter at Ull/Kisa hadde en god periode.

Så, nærmest rett etter avspark, ble det balanse i regnskapet. Truls Jørstad utliknet for hjemmelaget og en aldri så kjedelig fotballkamp tok skikkelig fyr.

Med under fem minutter igjen på Jessheim, satte Foosnæs inn en takling på Jørstad. Dommer dømte straffespark. Den satte Fredrik Krogstad i mål. Hans åttende scoring i 1. divisjonen betød at hjemmelaget hadde snudd kampen på Jessheim.

Men Mads Reginiussen ville det annerledes. En vanvittig flott scoring fra midtbanespilleren skaffet på ny balanse i regnskapet og dermed ble det 2-2 på Jessheim Stadion.

Hjemmelaget best

Hjemmelaget startet best på Jessheim Stadion. Allerede før ti minutter var spilt, hadde Ullensaker/Kisa skaffet seg tre hjørnespark. Ingen av lagene hadde dog noen voldsom stor sjanse i åpningen.

Ved tjue minutter spilt, var Ranheim faktisk bare ni spillere på gressmatten i Jessheim. Christian Eggen Rismark var på sidelinjen med en blødende nese – også Mads Reginiussen måtte ut på sidelinjen en tur etter han fikk seg en trøkk i en takling. Fem minutter senere, var Ranheim fulltallige. Karl Morten Eek ble byttet inn for Eggen Rismark.

Lagene gikk altså til pause med 0-0 i målprotokollen. En svært kjedelig førsteomgang med få sjanser hos begge lag. Det meste handlet om Ull/Kisa i førsteomgangen. Even Barli gjorde det han får betalt for i målet, til tross for at det ikke var noen kjempesjanser fra hjemmelaget. Det var altså ingen fyrverkeri av en førsteomgang på Jessheim.

Les også

Derfor vil ikke Northug si ett ord om Johaug-saken

Ull/Kisa med presset

Rett etter hvilen hadde hjemmelaget en kjempemulighet for å gå foran. Det var Alba som brente den voldsomme muligheten. Andreasson slo Alba gjennom og sistnevnte sto mutters alene mot Barli. Han brukte dog for lang tid og Foosnæs fikk hentet seg inn og blokkert.

Det ville seg ikke for Ranheim. Hjemmelaget fra Jessheim kjørte showet også etter hvilen og denne gangen ble sjansene større og større. Andreasson vant ballen på midten og satte fart oppover i banen. Svensken slo til Ødemarksbakken som prøvde seg fra 16-meter. Der var Even Barli nok en gang og reddet Ranheim.

Så kom altså ikke bare én, men to scoringer innen to minutter på Jessheim.

Kampen bølget mer og mer. På slutten ble det dramatisk da hjemmelaget fikk straffe og trodde de hadde vunnet kampen. Mads Reginiussen ville det annerledes og banket inn utlikningsmålet på overtid. En flott scoring fra midtbanespilleren sørget for ett poeng for begge lagene.

Les også

  1. Kristoffersen sier «noe er feil», men nekter å fortelle hva

Les mer om

  1. Fotball 1. div