Aalesunds syndebukker: - Bare å beklage

AaFK-spillerne la seg langflate etter cupexiten i lokaloppgjøret.

I likhet med de fleste spillerne måtte Trond Fredriksen ta den tunge vegen bort til AaFK-supporterne for å beklage innsatsen mot Hødd.
  • Eirik Nesset Hjelvik

HØDD — AALESUND 1-0

– Det er klart dette betyr mye for oss. Dette var vår sjanse til å vinne noe i år, men så kommer vi her og leverer en altfor, altfor dårlig prestasjon. Det er jævlig synd det kommer i en sånn kamp, men det er bare å beklage. Det er ikke annet å gjøre, sier Oddbjørn Lie.

I likhet med resten av AaFK-spillerne ruslet han slukøret gjennom pressesonen etter nedturen på nye Høddvoll. For AaFKs del var cupen klubbens store sjanse i år.

– Vi har vært med i cupen to ganger og sett hva det kan bety for en fotballklubb. Både entusiasmen rundt klubben, det økonomiske og det sportslige er viktig. En trist AaFK-dag, mener AaFKs hovedtrener Trond Fredriksen.

– Skremmende prestasjon

AaFK kom til et par brukbare sjanser mot Hødd, men i realiteten klarte man aldri å sette inn et voldsomt press på 1. divisjonslaget.

– Er man rett og slett ikke gode nok eller har man mer å by på?

– Akkurat i dag var det dette vi hadde å komme med. Det er selvfølgelig skremmende, men samtidig er det ikke mange dagene siden vi gjorde det OK mot Hødd. Men det er vel et kjennetegn for oss i år at vi svinger voldsomt, sier Oddbjørn Lie.

– Jeg er skuffet over at vi ikke når opp på et høyere nivå. Selv om en del er ok, er det ikke nok tempo i ball eller bein. Vi skaper for lite målsjanser og det blir for tafatt. Det er bare å legge seg flat, innser Trond Fredriksen.