Fotball

Aalesunds syndebukker: - Bare å beklage

AaFK-spillerne la seg langflate etter cupexiten i lokaloppgjøret.

I likhet med de fleste spillerne måtte Trond Fredriksen ta den tunge vegen bort til AaFK-supporterne for å beklage innsatsen mot Hødd.
  • Eirik Nesset Hjelvik

HØDD — AALESUND 1-0

– Det er klart dette betyr mye for oss. Dette var vår sjanse til å vinne noe i år, men så kommer vi her og leverer en altfor, altfor dårlig prestasjon. Det er jævlig synd det kommer i en sånn kamp, men det er bare å beklage. Det er ikke annet å gjøre, sier Oddbjørn Lie.

I likhet med resten av AaFK-spillerne ruslet han slukøret gjennom pressesonen etter nedturen på nye Høddvoll. For AaFKs del var cupen klubbens store sjanse i år.

– Vi har vært med i cupen to ganger og sett hva det kan bety for en fotballklubb. Både entusiasmen rundt klubben, det økonomiske og det sportslige er viktig. En trist AaFK-dag, mener AaFKs hovedtrener Trond Fredriksen.

– Skremmende prestasjon

AaFK kom til et par brukbare sjanser mot Hødd, men i realiteten klarte man aldri å sette inn et voldsomt press på 1. divisjonslaget.

– Er man rett og slett ikke gode nok eller har man mer å by på?

– Akkurat i dag var det dette vi hadde å komme med. Det er selvfølgelig skremmende, men samtidig er det ikke mange dagene siden vi gjorde det OK mot Hødd. Men det er vel et kjennetegn for oss i år at vi svinger voldsomt, sier Oddbjørn Lie.

– Jeg er skuffet over at vi ikke når opp på et høyere nivå. Selv om en del er ok, er det ikke nok tempo i ball eller bein. Vi skaper for lite målsjanser og det blir for tafatt. Det er bare å legge seg flat, innser Trond Fredriksen.

Les også

  1. Cupsmell gir økonomisk smell for Aalesund

  2. Cupbomben smalt på Høddvoll

  3. Aalesund, Lillestrøm og Strømsgodset ute av cupen

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Hødd
  3. Aalesunds FK