Fotball

Berg Hestad hylles rett etter Sevilla-kampen

Fortsatt 3000 ledige billetter til Moldes møte med Sevilla.

KVELDENS HOVEDPERSON: Hvis Molde slår ut Sevilla, fortsetter Daniel Berg Hestad i to Europa League-kamper til. Hvis ikke, er en epoke over rundt klokka 23 i kveld.
  • Trond Hustad
    Rbnett

MOLDE (Rbnett): UEFAs regelverk legger klare begrensninger for markeringer under kamper i Europa League. Dersom Molde ikke går videre etter kveldens andre 16-delsfinale må derfor hyllesten av Daniel Berg Hestad vente til kampen er slutt.

-Det er UEFA sin politikk som gjelder og vi må forholde oss til de gjeldende reglene. Det skjer ikke noe før kampen eller i pausen, men det blir en offisiell markering like etter at kampen er over. Klubben ønsker selvfølgelig å takke av Daniel på en verdig måte. Vi oppfordrer publikum til å bli igjen noen ekstra minutter på stadion, sier mediesjef Per Lianes i Molde Fotballklubb.

Les også

Molde vil gi Berg Hestad en verdig avslutning

Dersom Molde blir slått ut, avslutter Daniel Berg Hestad sin eventyrlige karriere med sin Molde-kamp nummer 900 i kveld.

0-3-tapet i bortekampen gjør at billettsalget har gått treigere enn MFK håpet på forhånd. Klokka 14 torsdag var det solgt 7125 billetter.

— Kapasiteten nå er drøyt 11.000, så det er fortsatt god plass på tribunene. Vi har cirka 3000 ledige billetter, sier billettsjef Lars Outzen i Molde Fotball.

Les også

Sevilla tør ikke spare stjernene mot Molde

Klubben hadde håpet på 9000 tilskuere mot Sevilla. Nå er målet at 8000 publikummere skal heie laget gjennom det som kan bli Moldes siste kamp i Europa på halvannet år. Neste mulighet er kvalifiseringskampene i juli 2017, dersom MFK oppnår en topplassering i årets eliteserie.

Les også

  1. Framtidas Molde-helter får sjansen mot Sevilla

  2. Kampen mot Sevilla blir Berg Hestads 900. for Molde

  3. Han har ikke spilt ett sekund i eliteserien, men Kristian (18) kan debutere mot Sevilla

Les mer om

  1. Europa League
  2. Molde FK
  3. Sevilla FC
  4. Daniel Berg Hestad