Fotball

Jönsson tror ikke på destruktivt Hønefoss-lag

<p><strong>LERKENDAL (<a href="http://www.adressa.no">adressa.no</a>):</strong> Og treneren må klare seg uten Henriksen, men starter med Chibuike. <strong>Følg kampen her fra 18.00!</strong></p>

Fotball , 13. april 2012 , Tippeligaen , EliteserienFredrikstad - Rosenborgtrener jan Jönsson , RBK

 • Roy Tommy Bråten

** SE RBK-MAGASINET FORAN 16. MAI-FESTEN HER

FØLG KAMPEN OG DISKUTER DEN HER:

Etter Sandnes Ulf-kampen, som var en spillemessig nedtur på en vanskelig bane, forventer Jönsson noe helt annet fra spillerne sine i kveld.

— Vi ble for upresise, og det er for enkelt om vi bare skylder på omstendighetene. Vi har sett på noen bilder fra den kampen som vi håper kan hjelpe. Vi må være bedre orienterte før vi spiller ballen fremover. VI hadde sjansen enkelte ganger til å såre motstanderen, men tok ikke vare på den med blant andre hårfine offside og upresise pasninger, sier Jönsson til adressa.no

Advarer mot Riski

Han roser kveldens motstander Hønefoss, og mener det nærmest fulltallige Lerkendal får se et lag med eget spill.

— Noen lag i fjor, og Sogndal i år, kommer hit bestemt på å ligge på egen 16-meter. Men det er mer trykk i Hønefoss, og jeg regner med at laget som vanlig vil spille egen fotball. Det er et friskt lag, mener Jönsson.

- Er det noen spillere der ser ekstra på?

— Nei, jeg ser mest på mitt eget lag. Men spissen Riku Riski ser bra ut og scorer en del mål. Men vi ser mest på oss selv.

LES OGSÅ: RBKs russegutter

Chibuike starter

Hønefoss har fire uavgjorte, to seire og to tap. Tap som er kommet i de to siste, hvorav det siste med hele 4-1 for Odd.

— Men likevel vant Hønefoss sjansestatistikken, så det resultatet lyver litt i forhold til kampbildet. Men jeg regner med at vi er fylt av spilleglede på 16.mai hvor rammen er litt annerledes enn vanlig. Vi gleder oss, sier treneren.

Rade Prica og Mohammed-Awal Issah står over grunnet karantene. John Chibuike starter kveldens kamp etter lyskeproblemene, mens Markus Henriksen dessverre må stå over. Alt har egentlig gått etter planen for Henriksen etter hodeskaden, men i dag ble det altså bestemt at han ikke spiller.

Laget: Örlund - Høiland, Larsen, Strandberg, Dorsin - Dockal, Selnæs, Svensson Fredheim Holm- Chibuike, Iversen.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Hønefoss spolerte RBK-festen

 2. FOTBALL

  Selnæs blir fanebærer

 3. FOTBALL

  - Vi møter et såret dyr

 4. FOTBALL

  Mener byttene avgjorde kampen

 5. FOTBALL

  Vurderer inngrep i kneet til Örlund

 6. FOTBALL

  Chibuike friskmelder seg til 16. mai-kampen