Solskjær: - Nedrykket ga oss en ny start

— Resultatpresset er ikke der på samme måte nå, sier Cardiff-trener Ole Gunnar Solskjær.

— Forrige sesong var alle litt anspente. Vi jobbet hardt mot nedrykk. Denne sesongen er det helt annerledes. Vi får en helt ny start, ny sesong og nye ideer. Resultatpresset er ikke der på samme måte nå. Vi jobber mot laget vi ønsker å være. Vi vil bare forbedre oss hele tiden mot 8.august, sier treneren i et intervju på Cardiffs Youtube-kanal.

Se hele intervjuet og klipp fra treningsleiren nederst i artikkelen.

- Ser lysten i øynene på spillerne

Etter sesongen brukte han mye tid på å tenke på hva som gikk galt siden han kom inn i klubben sist sesong.

— Vi tenker alle på hva vi kunne gjort annerledes. Men nå er vi tilbake, og vi ser lysten øynene på spillerne. De vil komme ut og ha en god start på serien.

Nå handler sesongen som kommer bare om én ting.

— Det er opprykk, ikke noe annet. Vi vil til Premier League. Det er det hele sesongen handler om.

- Vi har nok av kvaliteter

Cardiff og Solskjær befinner seg i Østerikke for tiden. Der har de spilt flere treningskamper.

— Vi fikk spilt lørdag og tirsdag. Det er hva vi gjør i ligaen, så vi må gjøre oss vant med å komme oss i mellom kampene.

I fjor slet spissene til Solskjær å score mål. I år håper han at dette vil forandre seg. Tidligere Manchester United-spiss Frederico Macheda og Adam Le Fondre er blant annet hentet for å finne nettmaskene.

— Spissene vi har er naturlig målscorere. Jeg ser hvordan de beveger seg i kamper og trening. Jeg ser hvordan de jobber sammen i trening. Vi har nok av kvaliteter. Vi har spisser som kan møte, gå i bakrom og spillere med smarte bevegelser. Vi må bare bli vante til å spille rundt hverandre.

Kan ikke love at spillere blir

Det har vært rykter om at noen Cardiff-spillere vil forlate klubben i løpet av sommeren. Solskjær er avslappet med tanke på dette, men meddeler om spillere som er viktig for klubben forsvinner, så vil de mest sannsynlig erstattes.

— Noen spillere drar og noen spillere kommer. Vi har Fraizer Campbell, Gary Medel og Steven Caulker (solgt til QPR) som blir linket til klubber. Jeg kan ikke love at noe ikke skjer rundt disse spillerne. Om det skjer noe, så må vi kanskje hente noen inn.

Se hele innslaget med intervjuet av Solskjær her.