Fotball

Slik blir Brann-sommeren

To uker ferie, deretter fullt kjør i nabofylket.

Skal øve: Lars Arne Nilsen har ikke bare gode minner fra Sunnfjord, Brann røk ut av cupen mot Førde tidligere i år. Men i sommer vender Brann tilbake, for å spille treningskamp mot et sammensatt lag fra Sogn og Fjordane.
  • Anders Pamer

Det er i EM-pausen at Brann endelig får tid til å pøse på med trening. Men også fotballspillere har krav på ferie. To uker helt fri bevilges av trener Lars Arne Nilsen, riktignok med individuelle treningsprogrammer i bagasjen.

LES OGSÅ:

Les også

  1. Kjøpene i Nilsens Brann-tid: Fra terningkast 1 til 6

  2. Kapteinen er kongen av spillerbørsen

Deretter blir det treningsleir og fullt fokus, formodentlig på å bedre angrepsspillet.

— Etter en vår med mange kamper, blir det ekstremt viktig å få trent godt og hardt i sommer for å fortsette å ta steg og ha utvikling.

Brann-spillerne kan pakke amerikakofferten etter helgens hjemmemøte med Haugesund. Da har spillerne fri til og med 13. juni. Spillerne møtes igjen 14. juni, dagen etter drar de på treningsleir - tradisjonen tro til Florø i Sunnfjord, hvor Brann skal bo i fire dager. Innbakt i treningsoppholdet er en treningskamp mot et sammensatt lag med spillere fra Sogn og Fjordane.

— Sogn og Fjordane, er ikke det trivselsfylket, da...? Vi har snekret et program vi tror på. Samtidig er det avgjørende at spillerne i perioden når de ikke er på Stadion, leverer og trener godt ut fra sine individuelle treningsprogrammer.

Brann returnerer så til Bergen, men tro ikke at de er ferdige med fjordfylket av den grunn. Allerede fredag 24. juni tropper Brann-laget opp på Fosshaugane i Sogndal for å spille treningskamp mot Sogndal. Dette som en attraksjon for de mange aldersbestemte lagene som deltar på Lerum cup.

Resten av forberedelsene finner sted i Bergen, før Sarpsborg og Brann møtes til seriekamp 3. juli.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18113445222336
2Bodø/Glimt18105337181935
3Kristiansund1911262722535
4Lillestrøm1910453124734
5Rosenborg1894537241331
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. SK Brann