18-åringens nye ukelønn: 250.000 kroner

Manchester Uniteds unge spissjuvel kan smile hele veien til banken.

HÅVER INN: 18 år gamle Marcus Rashford jubler etter å ha scoret nok en gang for Manchester United. Nå kan han juble for ny kontrakt.

Spisskometen Marcus Rashford har skrevet under på en ny avtale med Manchester United. 18-åringen blir på Old Trafford frem til 2020. Ifølge engelske The Guardian vil Rashford tjene 20.000 pund i uken. I norske kroner er det rundt en kvart million. Årslønnen vil da bli på nærmere 13 millioner kroner.

— En drøm for meg

I den ferske avtalen ligger det også en opsjon på ett års forlengelse. United bekreftet nyheten på sitt eget nettsted mandag. Backen Cameron Borthwick-Jackson (19) har også skrevet under på en ny avtale.

— Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg har alltid vært Manchester United-fan, så å spille for klubben er en drøm for meg, sier Marcus Rashford til manutd.com.

United-direktør Ed Woodward roser spissen, som nylig fikk sin landslagsdebut for England.

— Marcus har stort potensial. Han er blitt en del av førstelaget på kort tid. Jeg er veldig glad for at han har skrevet under på en ny avtale, sier Woodward.

Rashford scoret fem seriemål på elleve kamper i Premier League for United denne sesongen.

Borthwick-Jackson fornøyd

Backtalentet Borthwick-Jackson er også svært fornøyd med sin nye avtale.

— Jeg har vokst opp i United, og jeg nyter hvert minutt her. Det var utrolig å få førstelagsdebuten i klubben forrige sesong. Nå skal jeg jobbe hardt for å utvikle meg videre, sier 19-åringen.

United-direktør Ed Woodward roser venstrebacken.

— Jeg er glad for at Cameron har forlenget avtalen med oss. Jeg ser frem til å se ham i troppen i mange år fremover, sier Woodward.