Fotball

Lindegaard matchvinner - igjen

<p><a href="/live"> <strong>Aafk-VIF 1-0:</strong></a> Som så ofte før berget keeper Anders Lindegaard poengene for AaFK med et par helt avgjørende redninger.</p>

lindegaard_høyg
 • Sveinung Nedregotten

Allerede før det var spilt ett minutt måtte dansken i aksjon på et farlig Vålerenga-frispark. Morten Berre fikk ryggen (!) på ballen på fem meters hold og flikket den videre mot Lindegaard som fikk slengt ut armene i ren refleks.

Det var en viktig situasjon for det hadde vært skandale å komme under igjen fra start slik vi gjorde i forrige serierunde da vi fikk scoring i mot etter fire minutter , sier Lindegaard.

Tuktet Moa

Deretter ble det relativt rolig foran Lindegaard før han måtte i aksjon igjen tidlig i andre omgang.

Etter 57 minutter kom eliteseriens toppscorer, Moa Abdellaoue, helt alene med keeperkjempen, som reddet med en fabelaktig parade. To helt avgjørende redninger som bikket kampen i AaFKs favør.

Se høydepunktene fra Aalesund-Vålerenga her:

svp://95082?view=ap

<i><b>Aalesund — Vålerenga: Høydepunkter</b></i> - Vi hadde helt klart marginene på vår side i dag. Og selv er jeg fornøyd med egen innsats. Faktisk er jeg fornøyd med alle deler av spillet mitt; redninger, igangsettinger, utspill... Det var ingen ting å sette fingeren på, og det er sjelden, sier en fornøyd Lindegaard.

— I dag var hele laget på det nivået vi var på i starten av sesongen, og da er vi gode. Og jeg er stolt av at vi greier et slikt resultat mot Norges desidert nestbeste lag, sier dansken.

Best i Norge

Jeg har jo sagt at han er den desidert beste keeperen i eliteserien , var alt Kjetil Rekdal ville si om Lindegaards innsats i dag.

Og da har han vel sagt nok?

 1. Les også

  Rekdal: - Vi er heldige

 2. Les også

  Andresen: - Bittert tap

 3. Les også

  Mathisen senket gamleklubben

 4. Les også

  Skulle VIF hatt straffe?

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien