Suárez klar for Uruguay-comeback

Nesten to år etter at han bet Giorgio Chiellini i fotball-VM 2014 skal Luis Suárez hjelpe Uruguay til et nytt mesterskap.

Luis Suárez på pressekonferanse før Brasil-kampen. Foto: Andres Stapff/Reuters/NTB scanpix
  • 100% Sport

Den daværende Liverpool-spissen ble suspendert i fire måneder fra all fotball etter hendelsen, men har definitivt funnet tilbake til godformen.

Hittil står han med 43 mål på like mange kamper for Barcelona, og fredag kan han endelig ta del i Uruguays vei til VM i Russland i 2018. Suárez fikk ikke spilt noen av landslagets fire første kvalifiseringskamper. Med tre seiere og ett tap ligger Uruguay på annenplass, tre poeng bak ubeseirede Ecuador. Fredag venter Brasil.

— Jeg kommer fortsatt til å ha den samme holdningen, jeg kommer fortsatt til å løpe, presse og diskutere, for ingen kan endre måten jeg spiller på, sa Suárez på pressekonferansen før kampen.

— Men jeg skal moderere meg og være mer intelligent, slik som jeg gjør i Barcelona. Jeg prøver å utnytte situasjonene livet setter meg i.

— Det eneste jeg vil er å spille for landslaget igjen og nyte støtten fra fansen, sa Suárez, som også kunne fortelle at han har veddet en hamburger med klubbkamerat Neymar om hvem som vinner kampen. (©NTB)