Holmvik klar til 16. mai-festen

<p>Både Bjørnar Holmvik og Aksel Berget Skjølsvik er med i Sandnes Ulf-troppen som møter Odd i Skien.</p>

Sandnes Ulf-trening
  • Olav Rege Olsen

Kort tid før seriestart pådro Sandnes Ulfs nyervervelse Bjørnar Holmvik seg et brudd i vristen. Det har holdt den tidligere Stabæk— og Brann-spilleren på sidelinjen i nærmere to måneder.

** KAMPEN DIREKTE: Odd - Sandnes Ulf

I kveldens oppgjør mot Odd Grenland i Skien kan venstrebacken få sin debut i eliteserien for Sandnes Ulf.

- Bjørnar spilte 45 minutter for andrelaget på mandag og føler seg klar til kamp, derfor er han med i troppen, sier medisinsk koordinator i Sandnes Ulf, Sigrun Kleiv, til Aftenbladet.no.

Klar er også Aksel Berget Skjølsvik. Sandnes Ulf-kapteinen har slitt med en skade i låret i etterkant av 1-1-oppgjøret mot Rosenboerg søndag. Han har imidlertid ristet av seg skaden og er disponibel til kveldens oppgjør.

Westlye ute til i sommer

Det er ikke midtbanespillerne Andreas Westlye og Anel Raskaj. Førstnevnte sliter med et avrevet muskelfeste i lysken, mens Raskaj soner karantene for tre gule kort.

- Det er mange kamper i mai, og vi trenger at folk er klare. For min egen del har jeg slitt mye på benken, og det var nå sjansen kom, så det er ekstra bittert. Jeg håper jeg kan trene med laget når vi starter opp etter sommerferien, sier Westlye til Aftenbladet.no.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering