Disse møtes i semifinalene i FA-cupen

Brighton videre i FA-cupen etter straffedrama.

Manchester City tok seg noe heldig videre fra kvartfinalen etter drama mot Swansea.
  • NTB

Scoring på overtid, ekstraomganger, rødt kort og straffedrama. Kvartfinalen mellom Millwall og Brighton i FA-cupen hadde alt. Men det var til slutt Premier League-laget som trakk det lengste strået.

Dermed tok Brighton seg videre til semifinale. Der skal laget fra sørkysten bryne seg på Manchester City. Watford og Wolverhampton møtes i den andre semifinalen. Kampene spilles på Wembley den første helgen i april.

Davy Pröpper var en av fem som scoret på straffe for Brighton.

Ellevilt drama

De fleste trodde nok at Millwall skulle ta skalpen til Premier League-klubben Brighton da mesterskapsserielaget ledet 2-0 med to minutter igjen av ordinær spilletid søndag.

Men Jürgen Locadia og Solomon March, som scoret etter henholdsvis 88 og 95 minutter, sørget for 2-2 og ekstraomganger.

Så mistet Millwall-spiller Shane Ferguson hodet fullstendig etter 119 minutter da han stemplet Lewis Dunk, som lå på gressmatta. Det røde kortet gjorde ikke det store utslaget for kampen, som gikk til straffesparkkonkurranse.

Glenn Murray startet med å bomme for Brighton, før Millwall satte tre på rad. Så bommet Mahlon Romeo på vertenes fjerde og Jake Cooper på den sjette, mens Brighton satte sine fem etter Murrays bom.

Dermed tok Brighton seg videre til semifinale.