- Chelsea er et patetisk lag

— Jeg vil heller selge peanøtter i landsbyen min enn å spille for Chelsea, sa London-klubbens nysignering Samuel Eto'o i 2005.

Samuel Eto'o har opplevd gode tider under José Mourinho tidligere, men han var ikke alltid like glad i Chelsea.

— Jeg er veldig glad for å være her, sa Samuel Eto'o da overgangen fra Anzhi til Chelsea ble klar torsdag.

Hvis man skrur tiden tilbake åtte år var tonen en helt annen. Da spilte han for Barcelona og scoret i 2-1-seieren deres over nettopp Chelsea i åttendelsfinalen i Champions League. Oppgjøret var preget av høy temperatur og etter at Didier Drogba ble utvist, mottok dommer Anders Frisk drapstrusler fra enkelte Chelsea-supportere. Etter kampen rettet Eto'o hard kritikk mot det engelske storlaget.

- Jeg vil heller selge peanøtter i landsbyen min enn å spille for et patetisk lag som Chelsea , sa Eto'o ifølge Eurosport.

Kritiserte spillestilen

Den kamerunske spissen var heller ikke spesielt imponert over kampplanen til manager José Mourinho da Chelsea gikk videre til kvartfinalen med 5-4-seier sammenlagt.

— Vi var de eneste laget som ønsket å spille fotball. Det er en katastrofe for fotballen at Chelsea gikk videre. Hvis Chelsea vinner Champions League gir det meg lyst til å legge opp, sa Eto'o til El Mundo Deportivo ifølge Daily Mail.

Eto'o spilte under Mourinho i Inter fra 2009-2010 og sammen vant de Serie A, Champions League og den italienske cupen.

— Det var ingen vanskelig avgjørelse. Jeg så kvalitetene som Chelsea har, og jeg har vært veldig fornøyd med José Mourinho tidligere. Da muligheten kom, var jeg glad for å kunne ta den, sa 32-åringen til Chelseas offisielle nettsted torsdag.